Hoppa till sidans innehåll

Bra spel mot serieledarna

02 SEP 2013 14:10
TOLLERED: Tollereds IF stod emot bra och gjorde en riktigt fin första halvlek mot serieledarna United Africa. En halvtidsledning med 1-0 vändes dock i andra till en förlust med 1-3. Anders Danielsson satte Tollereds mål i mitten av första halvlek.
  • Uppdaterad: 26 MAR 2014 11:56

Tollereds IF rivstartade och visade fint passningsspel. Dessutom skapade man många chanser i första halvlek och borde ledat med mer än ett mål i halvlek. Avsluten var många och något mer mål kunde man bjudit publiken på. 

 

I andra rivstartade motståndarna och vände ett underläge till ledning, 1-2, på fem minuter. Andra målet var riktigt surt då TIF i anfallet innan målet borde haft en straff. Det var en av de tydligaste kapningarna på Spinnarvallen i år men en feg domare, som friat Tollered från en United Africa filmning i första, vågade inte blåsa. Matchen böljade och till slut på en omställning gjorde motståndarna även 1-3.

 

En riktigt bra första halvlek tar Tollered med sig till nästa match. Kan man göra en bra träningsvecka blir det bra i bortamötet mot Bosona. 

Skribent: Tollereds IF
E-post: This is a mailto link

 

>

 

 

Postadress:
Tollereds IF - Fotboll
Gamla Sågvägen 10
44850 Tollered

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info