Hoppa till sidans innehåll

Jessica Julin spelar i svartgult 2021

02 MAR 2021 21:38
TOLLERED: Tollereds IF har gjort klart med ytterligare en tjej till sitt damlag. Tidigare har Matilda Björck och Linn René från Stenkullen skrivit på för oss. Nu kryddar vi på det hela med den mångmeriterade Jessica Julin.
  • Uppdaterad: 02 MAR 2021 21:38

Egentligen behövs det inte en presentation av denna tjej. De som följt och följer fotboll vet vem detta är, listan över det hon presterat är lång. 118 landskamper för Finland, EM-brons, Champions League guld med Umeå IK och ännu mer spel på högsta nivå med Kopparberg/Göteborg, AIK och Stattena säger allt i vad för spelare Tollereds IF fått till sig. Vi är övertygade att Jessica kan vara med och höja alla tjejer i föreningen med sina kunskaper och erfarenheter både på och utanför planen. Eller ja, det vet vi. Vi är oerhört stolta och glada över att ha knutit denna toppentjej till oss.

Jessica kommer närmast från Alingsås KIK där hon jobbat som ungdomsutvecklare, men även spelat i deras damlag. Jessica har tidigare även varit med i tränarstaben i Hovås/Billdal, Jitex och IF Böljan. Hela Tollereds IF ser fram emot att se Jessica i den svartgula tröjan på Spinnarvallen när säsongen drar igång. 

Foto:Hallands nyheter

Skribent: Tollered IF
E-post: This is a mailto link

 

>

 

 

Postadress:
Tollereds IF - Fotboll
Gamla Sågvägen 10
44850 Tollered

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info