Hoppa till sidans innehåll

Dags att betala medlemsavgiften

17 FEB 2014 20:09
TOLLERED: Nu är det dags att betala in avgiften så att du blir medlem i kommunens äldsta fotbollsförening. I år fyller vi 106 år och för att utveckla verksamheten vill vi bli fler svart gula.
  • Uppdaterad: 26 MAR 2014 11:56

Är du inte spelare eller ledare kan du vara med och stötta ändå. Familjemedlemsskap finns för det stora familjerna, men man kan också lösa ett stödmedlemsskap för 200:- för ett år, alltså för under en krona om dagen.

 

Sista dagen för aktiva att betala in avgiften är den 31/3. Stödmedlemar kan betala när som helst. Vilken summa du betalar hittar du på medlemsavgiftsidan som är länkad här. Er avgift och engagemang är enormt vikigt för att Tollereds IF även ska lyckas fylla 107 år 2015.

 

Som medlem för du ett medlemskort som du kan använda när du går på match. Tollereds IF hoppas under året kunna erbjuda rabatter hos olika företag under 2014. Just nu finns det en rabatt att erhålla hos Portens Gym.

 

Betalar du som de flesta över internet är det viktigt att du mailar in namnen på samtliga som ska bli medlemmar med adressuppgifter, telefonnumer och födelsedatum. Detta till This is a mailto link

 

Har ni några frågor kring avgiften pratar ni med ledaren för laget eller så mailar du This is a mailto link. Det finns också en kommentarsida här nedan där man kan ställa frågor kring avgiften.

 

Tack för att du bidrar!

Skribent: Tollereds IF
E-post: This is a mailto link

 

>

 

 

Postadress:
Tollereds IF - Fotboll
Gamla Sågvägen 10
44850 Tollered

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info