Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från helgen som var

09 SEP 2014 21:11
TOLLERED: Tre lag var igång den gångna helgen. I lördags var P-05/06 igång och i söndags spelade dels våra Herrar och Damjuniorer.
  • Skapad: 09 SEP 2014 21:11

P05/06 var framgångsrika när den här gången Stenkullen anordnade Alllians. Två segrar och en förlust blev resultatet för killarna som växer för varje turnering. Det ska bli intressant att följa dem i deras utveckling.

Herrarna åkte till Bergsjövallen och mötte Real Maskin under söndagen. Trots att laget under matchen fick två stycken utvisningar vann man med 2-0. Nyförvärvet från IFK Hindås Johan Mårtensson inledde målskyttet och Gökhan Mashid satte andra bollen. Mårtensson kommer visa sig vara en fin försträrkning för laget enligt tränare Robert Frisk. Dessutom kan klubben meddela att Christoffer Thörngren skrivit på för Tollereds IF. Tidigare innan sitt uppehåll från fotbollen spelade han i Floda Boif. Tyvärr kommer inte Thörngren kunna spela några seriematcher för TIF i år då övergångspapprerna inte blev klara i tid. Dock kommer vi ha stor nytta av denna mittback i 2015. Han är riktigt duktig, en klasspelare.

Damjuniorerna åkte på blott sin andra förlust i seriesammanhang mot IK Zenith. Man förlorade med de stora siffrorna 1-5 (1-2) hemma på Spinnarvallen. Siffror som är smickrande för våra motståndare. Zenith var något hungrigare och fick i stort sett i allt de sköt på, TIF hade bland annat två bollar i trävirket. Men det var en nyttig förlust för laget, då laddningen inte var på topp hos alla.

Skribent: Tollereds IF
E-post: This is a mailto link

 

>

 

 

Postadress:
Tollereds IF - Fotboll
Gamla Sågvägen 10
44850 Tollered

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info