Hoppa till sidans innehåll

Storseger i derby nummer 1

24 AUG 2013 14:28
Tollered: Floda/Tollered slog Lekstorps IF i det tidiga lördagsderbyt på Spinnarvallen i Tollered. Matchstart redan 11.00, men det hindrade inte tjejerna från att vara vakna från start.
  • Uppdaterad: 26 MAR 2014 11:56

Till skillnad från sist satte laget full fart från början och redan i den andra minuten kom första målet genom Victoria Drake. Och sen rann det på, tjejerna gjorde en riktigt bra halvlek, med många avslut. Victoria gjorde sedan både tvåan och trean, målskyttet gick sedan över på Jenny Calocchico som gjorde fyran och femma. Det fanns bud på fler, men utdelningen var ändå bra.

 

Andra halvlek blev mer avslagen, tjejerna gick ner i tempo, men bibehöll ett bra passningsspel. Lekstorp kämpade vidare trots det stora underläget i halvlek, en stor eloge för det. I den 80:e minuten rann vi dock igenom igen och Victoria gjorde sitt fjäde mål för dagen.

 

Det är kanske dumt att ta ut enskilda spelare när tjejerna vinner så stort men backlinjen med Sofia Haggren och Siiri Soukka Vastinesluoma var kanske bäst. De var stabilda och placerade sig rätt i 90 minuter. Emelie Börjesson, Alexandra Karlsson och Jenny Sundelius var också bra. Självklart vi får inte glömma våra två målskyttar Victoria och Jenny.

 

Nu laddar vi batterierna resten av helgen för att i nästa vecka träna och spela mot Lerums IS.

Skribent: Tollereds IF
E-post: This is a mailto link

 

>

 

 

Postadress:
Tollereds IF - Fotboll
Gamla Sågvägen 10
44850 Tollered

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info