Hoppa till sidans innehåll

Stötta Tollereds IF med ditt Spelkort

11 DEC 2012 23:00
Var med och stötta Tollereds IF via Svenska Spel. Anmäl via länken nedan eller be ditt spelombud knyta ditt spelkonto till oss. Sprid stödet till Tollereds IF bland vänner och bekanta och värva fler att stötta just oss.
  • Skapad: 11 DEC 2012 23:00

 

Så här fungerar SVEA: Svenska Spel har avsatt 50 miljoner kronor som ska gå till landets idrottsklubbar. Men det är du och alla andra som spelar som bestämmer till vilka klubbar som pengarna ska gå!

Alla som har ett Spelkort eller spelkonto och spelar på hos Svenska Spel kan vara med i SVEA. Välj upp till tre favoritklubbar som får ta del av pengarna.

Du väljer upp till tre klubbar som du vill stödja genom att ansluta ditt Spelkort till SVEA. Det gör du enkelt direkt här på webben eller i mobilen på svenskaspel.se/svea, i butik, eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11

Det kostar inget extra att vara med. Du spelar som vanligt och varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som tilldelas din favoritklubb.
Och om du vill byta förening går det bra när som helst men poängen du redan delat ut stannar hos de tre klubbar som du valt.

Skribent: Tollereds IF

 

>

 

 

Postadress:
Tollereds IF - Fotboll
Gamla Sågvägen 10
44850 Tollered

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info