Hoppa till sidans innehåll

Tollereds IF sörjer Lasse Hansson

28 OKT 2015 16:27
En riktig supporter har gått ur tiden. Lars "Lasse i Vasen" Hansson har tyvärr avlidit efter en tids sjukdom 79 år gammal. Tollereds IF sörjer i fantastisk gubbe.
  • Uppdaterad: 28 OKT 2015 16:52

Lasse var en av våra supportrar som aldrig missade en match med herrlaget oavsett väder eller division. Missade han någon berodde det på att han inte hade någon att åka med. För att kompensera detta väntande han in tidningsbudet mitt i natten för att kunna läsa resultatet. Sedan inväntade han en muntlig rapport från någon spelare eller ledare nere i affären i Tollered.

På hemmamatcherna var det standard att alltid köpa två korvar i ett bröd, en i vardera halvlek. Lasse, även GAIS:are, var som supporter trots allt kräsen. Tollered kunde ha vunnit med 5-0 och när man frågade om han var nöjd var svaret ofta kort och koncist "Nä". Det blev en kul grej till slut för man såg i ögonen att han var riktigt nöjd! Trots sjukdomen i slutet hämtade alltid vännerna Peter och Mats honom och körde bilden ända fram till planen så att han inte missade något.

Vi saknar dig och hoppas du har det bra där du nu är Lasse! Tollereds IF:s Lasse! Begravningen hålls den 6 november i Skallsjö Kyrka klockan 11.

Skribent: Tomas Granbom
E-post: This is a mailto link

 

>

 

 

Postadress:
Tollereds IF - Fotboll
Gamla Sågvägen 10
44850 Tollered

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info