Hoppa till sidans innehåll

En seger och en förlust i helgen

16 APR 2018 11:03
Hisingen och Påvelund: Det blev en av varje i helgens matcher för våra representationslag. Herrarna förlorade med 3-1 borta mot Bjurslätts IF och damerna vann borta med 1-5 mot Älvsborgs FF.
  • Skapad: 16 APR 2018 11:03

Fredagens match skulle inleda helgen bra för Tollereds IF. Så blev icke fallet. Omställningar och onödig tapp av bollen mitt på plan eller på offensiv planhalva då Bjurslätts IF kontrade in bollarna och vann med 3-1 (1-1). Onödigt och vi blev hårt straffade då Bjurslätt är ett bra lag. Björn Mellberg kvitterade i första halvleken. Spelarna får ta med sig att göra det man kommit överens om innan match och lita på detta. 

Damerna började sin match med att sitta kvar i omklädningsrummet och låg under med 1-0 efter 15 sek. En lång boll på avspel ledde fram till en omställning som resulterade i mål. Därefter tog vi oss samman och skapade en 4-5 klara målchanser innan Clara Wernbos kvittering. Monica Berntsson Drake nickade snyggt in 1-2 innna halvtid. I andra spelar Älvsborg bra från och till, men har svårt att skapa några klara målchanser. När 1-3 kommer genom Johanna Stenberg tappade Älvborg huvuderna och vi kunde mala på. Två mål till kom innan domarens slutsignal ljöd. Jessica Dellenfalk och Clara Wernbo avslutade målfabrikationen. 

Smolk i bägaren då Johanna Stenberg fick utgå i vad som visa sig vara en bruten svanskota och 6-8 veckor vila. 

Skribent: Tollereds IF
E-post: This is a mailto link

 

>

 

 

Postadress:
Tollereds IF - Fotboll
Gamla Sågvägen 10
44850 Tollered

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info