Hoppa till sidans innehåll

Helgens matcher, vecka 8.

26 FEB 2017 20:40
FLODALA: Både herrar och damer spelade under söndagen och vi hämtade hem 6 poäng till föreningen när vi båda mötte lag från Västgötaserierna och Boråstrakten.
  • Skapad: 26 FEB 2017 20:40

Damerna inledde söndagen genom att slå division 2 laget Fristad/Borgstena/Sparsör med 2-1 (1-0). Spelmässigt var vi inte bra, vi levde mer på motståndarnas misstag än att vi skapade chanserna själv. Självklart fanns det ljuspunkter framför allt ork, presspel i omgångar, inställning och viljan att jobba som ett lag. Hela 8 spelare gjorde debut under, mest utmärkte sig målvakt Jennie Jordheimer som tillsammans med "gamla" Lisa Eklund och Ida F Gustafsson kanske var bäst hos oss. Våra mål gjordes av Ulrika Salegård och Sofie Johansson. 

Herrana tog efteråt emot Sätila SK från division 5 Västergötland. Stundtals var spelet vårdat och kombinationerna många. Tollered var det klart bättre laget sett till hela matchen men slutresultatet skrevs "bara" till 3-2 (1-1). Framför allt gjorde vi många vackra mål. Björn Mellbergs målform hänger i sig. Mellberg första var en upprullning på högerkanten, där Fredrik Persson hittade Jesper Jansson. Jansson inlägg hittade Mellberg på huvudet och 1-0 var ett faktum. Kanske det snyggaste målet i matchen. Mellberg gjorde även tvåan och Johan Josefsson satte trean, första i Tollered på länge, innan Sätila reducerade i slutet. Johan Wallander debuterade idag i svartgult med lugnt och säkert spel. 

Skribent: Tollereds IF
E-post: This is a mailto link

 

>

 

 

Postadress:
Tollereds IF - Fotboll
Gamla Sågvägen 10
44850 Tollered

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info