Hoppa till sidans innehåll

Sex poäng avslutade säsongen.

21 OKT 2018 19:12
TOLLERED: Både damerna i division 4 och herrarna i division 6 avslutade på bästa möjliga sätt. Damerna vände och vann 3-2 (1-2) mot IK Virgo och herrarna slog Sveakurd FC med 2-1 (1-0)
  • Skapad: 21 OKT 2018 19:12

Det började med en solig lördag på Spinnarvallen.Han i hand med F-06/07 gick damerna i division 4 ut tillsammans med motståndarna IK Virgo. Ett tufft motstånd som dessutom var ofina nog att ta ledningen, dubbelt upp dessutom innan Ida Gustafsson reducerade på hörna i slutet av första halvlek. I andra halvlek var motståndarna sällan över mittlinjen men en storspelande målvakt i bortamålet räddade skott på skott. Till slut fick hon dock kröka rygg efter ett hårt skott av Cecilia Thörngren. Segermålet kommer med fem minuter kvar då Monica Berntsson Drake drev igenom och placerade bollen i nätmaskorna. Ett resultat som gav oss den åtråvärda femte platsen i serien. 

Herrarna spelade under söndagen i duggregnet hemma mot seriesegrarna Sveakurd FC. Dock presterade man max och vann med 2-1 (1-0). Ett resutlat i underkant då man styrde matchen i 90 minuter. Björn Mellberg gav hemmalaget ledningen i första halvlek. Sveakurd kvitterade på  straff i 75 minuten efter en olycklig krokning i straffområdet. Men herrana ville annat och plockade fram viljan. I matchens 85 minut rullade till slut Björn Mellberg in 2-1 efter en tilltrasslad situation. Resultatet stod sig matchen ut och rättvist stod TIF som segrare. Med ett sådant här spel under hela säsongen hade vi nosat och givit seriesegrarna en match hela vägen till mållinjen. Men lovande och positivt inför 2019. 

Skribent: Tollereds IF
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Tollereds IF - Fotboll
Gamla Sågvägen 10
44850 Tollered

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info