Hoppa till sidans innehåll

Tack Leif Säll!

23 JUN 2021 17:05
Inför kommande årsmöte har Leif Säll valt att inte stå till förfogande när styrelsen Tollereds IF 2021 skall föreslås. Det är en epok i föreningens historia som avslutas då Leif har varit med i styrelsen sedan 1980-talet i olika roller.
  • Uppdaterad: 23 JUN 2021 17:05

För yngre och nyinflyttade medlemmar, så har Leif  de senaste årtiondena varit kassör, men även varit ordförande samt sekreterare i föreningens styrelse. När Göteborgsfotbollens Hall of Fame startades för några år sedan, valdes Leif in redan första året för sitt långvariga engagemang och insatser för Tollereds IF.

För oss som arbetat nära med Leif som kassör, har det varit det varit en ynnest. Tack vare Leifs engagemang och pliktkänsla har föreningen överlevt även under svåra tider då verksamheten eller ekonomin varit på fallrepet. Kassör och kassör, Leif har varit det administrativa navet i föreningen och skött ansökningar, övergångar, medlemsregister, fakturering och mer därtill. Detta är mer arbete än vad en ”normal” styrelseledamot mäktar med, så Leifs arbetsuppgifter kommer delas upp på flera personer i kommande års styrelse.

Nu när årsmötet utser en ny styrelse för 2021, kommer denna kunna verka med en stabil grundekonomi och ett årligt överskott. Leif har varit en trygg institution i föreningen som alltid varit tillgänglig, men samtidigt valt att arbeta i det tysta. Ordning och reda utan stora åthävor. Denna typ av människor som väljer att ideellt lägga flertalet timmar varje vecka på föreningsarbete, år efter år, är sällsynta i dagens (stundtals) självcentrerade samhälle. 

Ett tack känns otillräckligt, så Leif du skall veta att du har Tollereds IF:s eviga tacksamhet. Ditt arbete genom alla år utgör en stor del att vi fortfarande kan bedriva idrottsverksamhet på hemmaplan för invånarna i Tollered med omnejd.

 //Styrelsen, ledare och medlemmar i Tollereds IF

Skribent: Tollereds IF
E-post: This is a mailto link

 

>

 

 

Postadress:
Tollereds IF - Fotboll
Gamla Sågvägen 10
44850 Tollered

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info