Hoppa till sidans innehåll

Vad har hänt hittills i dam och herrlaget?

13 JUN 2020 20:07
Det är ju inte alltid lätt för våra supportrar att följa oss under vinterhalvåret då kommunen skickar oss till Floda. Och nu under pandemin har det ju på det inte varit lätt att följa oss hemma även på hemmaplan då man inte kunnat besöka träningarna.
  • Uppdaterad: 13 JUN 2020 20:07

Kort kan sägas att Spinnarvallen aldrig varit så fin som den är nu. Ett gediget arbete i november då medlemmar blåste av alla nedfallna löv samt att fiberduken åkte på i mitten av mars har gjort att vår plan är bland det bästa någonsin skådats. Duken blåste sönder under en storm i april men kvickt köpte Tollereds IF in ny duk allt för att planen skulle vara klar till seriestart. Dock kom Covid-19 i vägen. Men den 15 april var planen som en sommarplan är värt att komma ihåg till 2021. 

Både dam och herr har kontinuerligt tränat på under pandemin. På spelarfronten har det hänt en del och kommer antagligen hända något mer inom kort då nya spelare tittar upp och hör av sig i strid ström. Kul. Visar att vi drar oss till många bra fotbollsspelare ännu. Nedan presenteras läget just nu.

Damlaget:

Tränare: Tomas Granbom, David Drake och Lars Timmerås. Gunnar Gislasson pension. 

IN: Kajsa Jansson, Sävedalens IF; Hillevi Ageryd, uppehåll; Matilda Svensson, Alingsås KIK, Mathilda Hellström, Bergums IF; Carolina Lammansniemi, uppehåll; Ella Haggren, Stenkullen GOIK (bilden) och  Alexandra Karlsson, Göta BK.

UT: Jessica Dellenfalk, uppehåll, Cecilia Thörngren, IK Friscopojkarna, Märta Carlsson, Lerum. 

Kommentar: Tre spelare lämna varav en uppåt i systemet. Kul att en av våra spelare klättrat uppåt i seriesystemet. Säger något om vad vi sysslar med här. Men man har man kompenserat förlusterna med några stabila spelare och kommande nya ess. Kajsa Jansson, Caroline Lammasniemi och Alexandra Karlsson vet alla tolleredare sedan tidigare vad dom går för. Att vår stomme är kvar gör ju inte det hela sämre precis. Ser ut att kunna bli en intressant säsong. 

Herrlaget:

Tränare: Alexander Blank och Peter Fors. Angelo Scavo endast styrelseuppdrag numera. 

IN: Patrik Tall, Nissan Svensson, Henrik Larsson, Johan Hedström alla Lekstorps IF samt Sebastian Fransson Säro IK. 

UT: Anders Axelsson, Lillis Danielsson; pension. 

Kommentar: Då Lekstorp valt att inte spela i år har samtliga stjärnor i laget valt Tollereds IF vilket är positivt för oss. Nissan Svensson tillbaka i svartgult, spelade i TIF under 2008-2010,  en pålitlig målskytt, Henrik Larsson och Patrik Tall var tongivvande spelare i Lekstorp 2019. Sebastian Fransson är kanske det hetaste förvärvet? Stommen är kvar precis som i damlaget, vilket borde visa vilket visar vilket håll det pekar åt i år.

Seriepremiär: 

Dam: IFK Fjärås, onsdagen den 17/6, kl 20.00 på Spinnarvallen

Herr: Croatia Göteborg, torsdagen den 13/8, kl 19.45 på Gamlestadsvallens konstgräs. 

Foto: Camilla Voldseth, På bilden ser vi nyförvärvet Ella Haggren. 

Skribent: Tollereds IF
E-post: This is a mailto link

 

>

 

 

Postadress:
Tollereds IF - Fotboll
Gamla Sågvägen 10
44850 Tollered

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info