Hoppa till sidans innehåll

Förlust i 88:e minuten

15 APR 2019 14:23
FLODA: Damerna, tvungna att spela på konstgräset i Floda, förlorade "hemma" mot Göteborgs FF med 0-1 (0-0). Ett sent mål gav gästerna segern.
  • Uppdaterad: 15 APR 2019 14:23

Tollereds IF kom till spel med många debutanter. Samtliga får beröm godkänt. Tillsammans med våra rutinerade spelare och mängd postitionsförändringar inom laget, gav man det förmodade topplaget Göteborgs FF en riktigt tuff match. Bortalaget dominerade matchen, framför allt i första halvlek,  men fick dom aldrig in bollen. Ett svartgult ben, fot, lår, huvud eller målvakt var oftast i vägen, vi slet. Var detta inte inte i vägen berodde de uteblivna målet för gästerna på dåliga avslut.  

Första halvlek gick klart till motståndarna, trots att vi spelade upp sista kvarten. Andra halvlek var jämnare och vi kunde mycket väl gjort 1-0 på vår farligaste chans. Johanna Stenberg hittade Lovisa Assarsjö med ett inlägg, dock fick inte Assarsjö ren träff på bollen och målvakten kunde rädda. GFF tappade förmågan  i andra att avsluta i bra lägen dessutom. Trots det lyckades motståndarna göra 0-1 i den 88:e minuten, efter en tredjeretur. Vi lyckades helt enkelt inte få bort bollen. 

Resultatet var rättvist, inget snack om det, men när målet kommer så sent känns det väldigt surt. Vi visar att vi står upp fysiskt mot ett lag med lång division 2 rutin. Tollereds bästa spelare för dagen var Jessica Dellenfalk. Men även Ebba Hellström, Lovisa Assarsjö samt vikarierande mittback Sara Ljunggren får extra beröm.

Skribent: Tollereds IF
Epost: This is a mailto link
Tollereds IF - Div. 2 Västra Götaland damer
Gamla Sågvägen 10
448 50 Tollered
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Tollereds IF - Fotboll
Gamla Sågvägen 10
44850 Tollered

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info