Hoppa till sidans innehåll

Tollereds IF slog serieledarna, Stenberg gjorde hattrick

28 APR 2019 21:35
SPINNARVALLEN: Tollereds IF hemmaslog den tidiga serieledaren Guldhedens IK/Solängens BK i damernas division 2 med 4-1 (2-1).
  • Skapad: 28 APR 2019 21:35

Två taggade lag inledde i ett högt tempo, där Guldheden hade mest boll på hemmalagets planhalva. Dock var det vi som gjorde 1-0. På tredje försöket efter en hörna, via två ribbträffar satte Johanna Stenberg sitt första för dagen. 2-0 kom i minut 20, samma Stenberg sköt lågt i bortre och 2-0 var ett faktum. Guldheden var farliga på fasta och på några hörnor skapade man några riktigt farliga chanser. Två gånger hittade man dessutom stolpen och logiskt kom reduceringen. En frispark gick rakt genom vårt försvar och vi inte följde med vår markering. 2-1 stod sig halvleken ut. 

I andra kom trean när Sandra Eriksson klippte till bollen som träffade ribban. Cissi Thörngren var alert och tog vara på returen och placerade in bollen. Fyran var en snabb omställning där Thörngren hittade Stenberg snett inåt bakåt. Mycket snyggt mål. Hemmalaget skapade fler chanser, där Jessica Dellenfalk och Maria Bratli hade några fina lägen. Guldhedens skott gick för det mesta över eller utanför. 

Som vi känt trots två förluster, både tränare och spelare, finns det där. Att det skulle lossna för oss var bara en tidsfråga. Idag var dagen. Kul att göra det på hemmaplan dessutom. Hela laget ska ha beröm för sin insats.

Skribent: Tollereds IF
Epost: This is a mailto link
Tollereds IF - Div. 2 Västra Götaland damer
Gamla Sågvägen 10
448 50 Tollered
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Tollereds IF - Fotboll
Gamla Sågvägen 10
44850 Tollered

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info