Hoppa till sidans innehåll

Träna och spela med kommunens bästa damlag!

01 NOV 2019 19:50
TOLLERED: Tollereds IF:s damlag söker hela tiden nya spelare att förstärka sin trupp med. 2012 startade satsningen och idag är vi kommunens lag nummer 1 då vi tagit oss upp i division 2 på dessa år.
  • Uppdaterad: 07 NOV 2019 19:50

Tollereds IF damlag har genom en riktig satsning på tjejfotbollen blivit det bästa laget i kommunen. Det är inte bara prat som det ofta blir i styrelserummen. Tjejfotboll ska få kosta. Tanken är att så här ska det fortsätta att vara. Tollereds IF fortsätter en gedigen satsning både sportsligt och ekonomiskt med en positiv attityd helt enkelt.

Idag samlar vi spelare från hela kommunen och kranskommunerna. Tillsammans bildar vi en fantastisk grupp, där åldersspannet är blandat och där tränarna är fotbollskunniga och engagerade. Mixen av unga och äldre spelare är perfekt och gör oss dessutom framgångsrika. Man kan vara en juniortjej som vill något med sin fotboll, man kan ha spelat i ett annat lag och man kan vara en tjej haft ett uppehåll i några år av olika anledningar. Division 2 är det perfekta nivån och alla är välkomna att testa oss. Kul och allvar blandas på ett rätt sätt.

Vi tränar tisdagar nu innan jul, inomhus på konstgräs i Floda Nova. 19.30-21.00.

Låter detta intressant och värt att prova på kontaktar du Tomas Granbom 0707-209 444 eller David Drake 0707-952 405. Det finns mycket mer att berätta kring det här laget och satsningen. 

Varmt välkommen!

Skribent: Tollereds IF
Epost: This is a mailto link
Tollereds IF - Div. 2 Västra Götaland damer
Gamla Sågvägen 10
448 50 Tollered
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Tollereds IF - Fotboll
Gamla Sågvägen 10
44850 Tollered

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info