Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
7 april 2019 15:36 av Leo

Fotboll

Vi vill gärna önska alla i föreningen i anrika Tollereds IF all lycka till inför kommande fotbollssäsong.

7 december 2018 14:32 av Andreas

Träningsläger Fotboll

Tittar in på er hemsida och gillar möjligheten att skriva en rad i er gästbok, så synd att inte flera har hittat hit än. Hur som helst så en massa cred till er alla i och runt Tollereds IF som ser till att föreningen existerar med sin grymma verksamhet.
Varma hälsningar
/Welltours träningsläger fotboll, Gran Canaria.

1 november 2017 21:42 av Mario

Inbjudan till EFC Futsallight Cup 2017

Inbjudan till EFC Futsallight Cup 2017. Utsedd till Sveriges bästa Futsal Cup 2014

Var: Lundbystrandsporthallar, Göteborg (1500 sittplatser)
När: Lördagen 2/12. Tid: 10:00-19:00
Pris: 1:a Pris 20.000 kr. värde (10.000 kr. + 10 st. PSG matchbiljetter).

Alla kan vara med Elite Football Coaching Futsallight CUP 2017, samla ihop ditt Dreamteamlag!
Max 10 spelare per lag. 1 målvakt och 4 utespelare.
För info se vår hemsida

Mario 0705- 25 32 26

6 oktober 2017 08:33 av Pappa Las

Partille

Önskar nästan att min son Björn hellre var med i Paradise Hotell en spela fotboll. Nu springer han omkring som en vilsen själ på planen istället för att dricka grogg naken med massa tatuerade brudar på Paradise Hotell. Men det starkaste minnet ifrån Partille matchen är när domaren skall tillrättavisa Björn och Björn stoppar in fingrarna i öronen för att visa domaren att jag tänker inte lyssna :)

6 oktober 2017 08:29 av Karate Kid

Nr 8 rött kort.

Bland det sjukaste jag varit med om. Det är fotboll och inte karate ni håller på med. Sjukt för det första att se att er nr 8 ens klarar att lyfta ifrån marken, sen att han skulle vara så vig att han får upp foten så högt är ju helt otroligt. Men alla tankar går till killen som fick 8 dubbar i huvudet och höll på att stryka med.

25 september 2017 12:37 av En i damlaget

Nya nr 6

Vem är det som tagit över tröja nr 6 ifrån fete Persson? Han är ju jätte söt och duktigt. Vältränad och solbrunn också. Gjorde ju två mål med sin vackra panna. Det sägs att han inte spottar i glaset så avslutningsfesten med honom ser jag framemot. Är svag för vänsterfotade spelare. Ja förutom han den lille korte killen på vänsterbacken.... nr 8 tror jag bestämt.

25 september 2017 09:05 av Lisa

Så stolt över lillprins

Min lillprins fick äntligen göra en assist, Efter så många år och matcher lyckades han. Lite som när vi spelar biljard hemma. Jag har skjutit in alla mina bollar och lillprins letar fortfarande efter pallen för att nå upp till bordskanten. Älskar också hur du alltid vinner duellerna när du petar och sticker med bollen. Du flyger fram som om du vore ett JAS gripen.

25 september 2017 09:01 av Pappa Las

Mjukglass i solen med FM

Åt glass med min bästa son igår. NU över till den sämre sonen. Klädde mig i röd jacka för att Björn skulle se att jag var på plats. Björn röstar alltid rött nämligen. Har aldrig skrattat så mycket som efter Hultas straff. Usel om ni frågar mig, sen levererar Björn med att visa alla hur en straff skall skjutas. Björn hjular efter alla mål för att vi aldrig lät honom gå på gymnastik som barn. Det är även därför han skjuter så ofta utanför för att han aldrig fick skjuta gevär som liten.

1 september 2017 09:43 av Matchen 31/8 2017

Grisen i målet

Tjenare mannen, tittade på matchen igår och skrek helatiden,feta grisenmålvakt, ha hah ni har en gris i målet. är inte tröjan förliten eller ???

1 september 2017 09:38 av Pappa Las

Stannade hemma igår

Igår valde jag att se Lyxfällan med Paow istället för Björns match. Paow är ju vackrare att se istället för Björn. Hörde att han avgjorde med 2 mål igår. NÄR kommer ni resa en staty på Björn i Tollered. Han är ju det bästa som hänt Tollered sedan man spelade in filmen tuppen. Imorgon skall jag se min älskade son i GOIKEN. På torsdag missar jag TIF match då jag skall se några avsnitt på Rederiet, älskar den serien med stora båtar. Nä nu blir det Instagram och bilar....

Tollereds IF - Division 6A Herrar
Gamla Sågvägen 10
448 50 Tollered
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Tollereds IF - Fotboll
Gamla Sågvägen 10
44850 Tollered

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info