Hoppa till sidans innehåll

Välkommen Fia!

23 FEB 2022 17:54
Tollereds IF presenterar damlaget inför 2022, vi tar först en ny tjej i laget.
  • Uppdaterad: 23 FEB 2022 17:54

Position: Ni hittar mig högst troligt på vänsterkanten. 

Moderklubb och vilken klubb kommer du senast från: Moderklubb BK Kenty och senast … Var det Linghems SK eller Kisa Bk?! Nu förstår ni att det är ett par år sedan! För den som inte vet var detta är hittar ni dessa klubbar i samt utanför Linköping. 

Hur ser du på kommande säsong: Jag tycker det ska bli så jäkla roligt!! Men ser vi till prestation så är jag en enorm vinnarskalle så att hamna topp 3 efter denna säsong är mitt lägsta mål

Varför blev det Tollered: Sammanhållningen. Jag må varit här ett kort tag men känner mig redan som en i gänget. Jag gillar mixen av individer och åldrar, jag tror det är viktigt i en grupp. Även att tränaren/tränarna investerar så mycket tid och engagemang i det här laget, det ger en hopp och pepp inför kommande säsong.

Vad kan Tollered förvänta sig av dig: En seriös person på planen och en skojare vid sidan av. Jag älskar att skratta och ha kul med detta gäng. Men på plan vill jag vinna för att kunna skoja, skratta och fira efteråt. 

Något ingen slår dig i: Träna barbent i shorts. Vi är snart inne i Mars och jag tror fortfarande jag är ensam om det?! Upplärd av min far att man kan bära shorts året om, det tycker jag låter bra.

Välkommen till Tollereds IF Fia!

Skribent: Tollereds IF
E-post: This is a mailto link
Tollereds IF - Div. 2 Nordvästra Götaland dam
Gamla Sågvägen 3B
448 50 Tollered
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 

Postadress:
Tollereds IF - Fotboll
Gamla Sågvägen 3B
44850 Tollered

Besöksadress:
Tollered Ströms väg 4
44850 Tollered

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info