Hoppa till sidans innehåll

Inventering på ICA

27 AUG 2019 15:37
Bidra med hjälp till klubben
  • Skapad: 27 AUG 2019 15:37

Hejsan alla medlemmar!

En gång om året, i slutet av augusti, hjälper vi i Töreboda ABK ICA Supermarket att inventera. Denna inkomstkälla tillsammans med inkomsterna från Töreboda Festivalen och från medlemsavgiften gör att vi i Töreboda ABK få ihop vår ekonomi och överskottet går direkt tillbaka till våra medlemmar då vi alltid bjuder hela familjen på sommar- och vinteravslutning, samt på upptaktslägret. 

Detta förutsätter att våra medlemmar ställer upp och hjälper klubben under både festivalen och inventeringen.

Inför årets inventeringen, lördagen den 31 augusti, behöver vi minst vara 20 st. I nuläget är vi endast 14 personer vilket innebär att vi inte kan ta inventeringen. Om det blir så att vi inte får ihop tillräckligt med folk riskerar vi att tappa vår viktiga inkomstkälla vilket i slutändan drabbar våra medlemmar. Då kommer det inte räcka med att öka medlemsavgiften utan vi kommer då behöva sälja olika produkter, så som new body, krov, kakor, plastpåsar m.m., under året vilket vi strävar efter att undvika. 

Därför uppmanar vi verkligen er att se över om ni kan hjälpa Töreboda ABK på inventeringen nu på lördag 31 augusti kl. 6.00. Det vi gör på inventeringen är att i par räkna olika varor på ICA. Ju fler vi är, ju fortare blir vi färdiga. Vanligtvis tar det mellan 3-4 timmar och halvvägs i allt räknande bjuder ICA på goofrukost. 

Har ni möjlighet att hjälpa till ska ni meddela tränare Julia Engdahl på nummer 0703066362. Tänk på att har ni brottare i nybörjargruppen, mellangruppen eller stora gruppen får ni 35% på nästa års medlemsavgift (brottare i brottarleken har redan den låga avgiften men vi är oerhört tacksamma om även ni vill hjälpa till). 

Hälsningar Töreboda ABK 

Skribent: Julia Engdahl
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Töreboda Atlet o BK - Brottning
Töreboda Atlet o Brottarklubb, Kyrkogatan 25I
54530 Töreboda

Besöksadress:
Töreboda Atlet o Brottarklubb, Kilsgatan 17
54530 Töreboda

Kontakt:
Tel: 0703066362, 0738116459
E-post: This is a mailto link

Se all info