Hoppa till sidans innehåll

Töreboda Festivalen 2018

2018-04-11 18:28
Vad ska vi i Töreboda ABK göra?
  • Uppdaterad: 2018-04-11 18:28

Hejsan!
Vart tredje år äger Töreboda festivalen rum här i Töreboda. I år kommer festivalen vara i början juli månad, närmare bestämt 5-6-7 juli . Det vi i Töreboda ABK kommer ansvara för är: 

Onsdag 4 juli:
* Resning av tält
* Ställa upp inredningen i tälten 

Söndag 8 juli:
* Ta ner tälten
* Plocka ner inredningen 

Än så länge vet vi inte vilka tider det kommer vara, men det återkommer vi med här på vår hemsida så snart vi vet. Eventuellt kan vi även få hjälpa till med att bygga/riva scenen, ljus och ljud men det är en förening från Lidköping som har fått detta men det är oklart om dom är tillräckligt med folk. Men vi återkommer så snart vi vet någonting mer om detta! Kika gärna in här så ni håller er uppdaterade. Det kommer även komma ut på våra sociala medier så snart vi vet mer. 
VIKTIGT ATT ANMÄLA SIG till tränare Julia Engdahl på nummer 070-3066362. Skriv gärna antalet (ungefär) så vi har nått så när koll på hur många vi blir. För att vi ska klara av arbetsuppgifterna behöver vi minst vara 25 personer! 

 

OBS!!!

Nu kommer vi till det här vi har diskuterat kring medlemsavgiften. Töreboda festivalen/förfesten är vår allra största inkomskälla. Det är tacka vare pengarna vi får in från festivalen som gör att vi kan hålla låg medlemsavgift, ha gratis säsongsavslutningar, gratis att åka iväg på tävlingar, gratis upptaktsläger och ingen övrig försäljning (typ newbody, kakor, toapapper). Vi får pengar utifrån antalet personer som hjälper till och antalet timmar vi gör.
Under de senaste åren har vi fått vara på våra medlemmar ordentligt för att få ihop så många som vi minst måste vara för att klara av arbetsuppgifterna. Det är ingen som tycker det är särskilt roligt. Så istället har vi beslutat att man får välja själv mellan två alternativ: 

1. Hjälpa till :
* Hjälpa till på festivalen/förfesten ger 35 % på nästkommande års medlemsavgift
* Hjälpa till på inventeringen på ICA ger 15 % på nästkommande års medlemsavgift 
(man kan max få 50 % på nästkommande års medlemsavgift)

2. Betala dubbel medlemsavgift nästkommande år (tävlingslicensen räknas inte med i medlemsavgiften):
* Enskilt medlemskap 800 kr (idag 400 kr)
* Familjemedlemskap 1400 kr (idag 700 kr)
* Stödmedlemskap valfri peng (idag valfri peng)

Det är upp till er hur ni vill göra. Men vi i klubben uppskattar otroligt mycket om ni väljer att hjälpa till. Inte bara för att det ger oss mer pengar, som i slutendan ger oss mer möjligheter att ALLA ska kunna vara med, utan för att det är ger en sådan klubbsammanhållning föräldrarna emellan. Dessutom är det jäkligt roligt om man är ett härlig gäng som tillbaka får slita lite. ;) 

Skribent: Julia Engdahl
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Töreboda Atlet o BK - Brottning
Kungsgatan 16
54533 Töreboda

Besöksadress:
Kilsgatan 17
54530 Töreboda

Kontakt:
Tel: 0703066362, 0706568657
E-post: This is a mailto link

Se all info