Hoppa till sidans innehåll

Välkomna till en ny säsong!

14 AUG 2019 13:12
Medlemsbrev 1
  • Uppdaterad: 14 AUG 2019 13:12

Välkomna till en ny säsong!

Mitten på augusti, sommaren närmar sig sitt slut en ny säsong närmar sig på Töreshov. Styrelsen har haft sitt första möte efter sommaruppehållet och vi ser alla fram emot en ny säsong och hoppas att ni också gör det!

Vi vill börja med att tacka alla som hjälpt oss på vår loppis, både med att skänka och köra grejor, försäljare och alla som handlat saker. Denna blev återigen lyckad och är en viktig inkomstkälla för vår förening så vi uppskattar all hjälp för att kunna fortsätta med denna tradition.

Isen planeras att vara klar till 1 september och första träningsmatchen för a-laget spelas hemma på onsdagen den 4/9. För er som har följt oss i sociala medier och via Mariestads-Tidningen har ni kunnat läsa om att vi har gjort klart med en ny huvudtränare Dennis Ström-Birgersson samt många duktiga spelare. Många av dem har spelat med Töreboda flera säsonger nu och är rutinerade i laget, några som kommer tillbaka efter att ha testat på andra klubbar samt några som är nya i klubben.  Vi har ett ungt lag med några äldre spelare, det känns som en bra mix och det ska bli roligt att se hur laget utvecklas tillsammans med Dennis. Alla klara spelare kan ni läsa under lagbygget här på hemsidan. Första seriematchen spelas hemma söndag 29/9 17.00.

När det gäller ungdomssidan så har vi till denna säsong anmält 3 lag, D1, C2 och B2. Tyvärr har medlemmarna på ungdomssidan i klubben minskat under flera år men vi är glada att vi fortfarande kan ha några lag i serie. Det ska bli roligt att följa ungdomslagen och se hur de utvecklas kommande säsong. En annan rolig grej är att ledare i föreningen har hjälpts åt att bygga en skottramp utomhus där våra medlemmar kan träna skott även när det inte finns is. Vi tackar för bidrag till denna ramp så att detta projekt har kunnat genomföras.

Det som vi planerat för säsongen är att vi kommer ha försäljning av Newbody, Lottbolaget samt en Sponsormatch i höst och i vår kommer vi genomföra Företagscupen och Daloc cup samt Loppis som tidigare år. Vi planerar även för att genomföra ett medlems- och föräldramöte någon gång i höst där vi kommer ge information om kommande säsong och alla har möjlighet att ställa frågor, framföra önskemål och förväntningar på oss som förening. Vi kommer även att ha en matchfunktionärskurs och domarkurs. Mer information om detta kommer längre fram.

Det var allt för denna gång och vi önskar er alla hjärtligt välkomna till Töreshov i höst och vinter för att se alla våra lag träna och spela.

Hälsningar Maria J Lindqvist

Styrelsen Töreboda hockey

Skribent: Maria Lindqvist
Epost: This is a mailto link

 

ANSLAGSTAVLA

 

 

 

SOCIALA MEDIER

Följ oss på hemsidan samt

sociala medier, facebook & instagram

för att få reda på de senaste nyheterna i föreningen.

 

INSTAGRAM @torebodahf/

facebook.com/TorebodaHockey/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*

 

 FÖRENINGENS INFORMATION TILL LEDARE OCH FÖRÄLDRAR

 

                                       

Postadress:
Töreboda HF - Ishockey
Idrottsvägen 29
54534 Töreboda

Kontakt:
Tel: 050612236
Fax: 050612236
E-post: This is a mailto link

Se all info