Hoppa till sidans innehåll

Förlust i Grästorp

11 FEB 2012 17:34
Uddamåls förlust mot serieledarna
  • Uppdaterad: 26 AUG 2014 17:35

Grästorps IK J20-Töreboda HF J20 5-4 (0-1,3-1,2-2)

Det närmar sig slutet av serien och vi har 1an, 2an och 4an kvar. Med detta scenario framför oss for vi till Grästorp för match mot  serieledarna. Sportlov och sent avhopp gjorde att vi åkte med en
något kort trupp. Men vilken trupp det var. Vi bestämde oss för att hålla ner tempot och hålla GIK utanför oss i egen zon så de fick ta avslut från lite konstiga lägen. När vi väl tog tag i pucken så  skulle vi var noggranna och ta våra avslut utan att gå bort oss. Detta fungerade alldeles lysande. Killarna jobbade så himla bra och det bar sig inte bättre än att vi,genom Richard Opander, i PP1 
kunde trycka in en rökare från blå i första perioden.
I andra perioden gjorde GIK 1-1 efter att vi inte fick kontroll i mittzon och de vände snabbt och kvitterade utan misstag. Då kom viljan o suget att såra GIK tillbaka ganska snabbt då Anton Lundholm drev hårt på mål och Robin Lindblad följde upp och lirkade in 2-1 till oss.
Tyvärr får vi efter detta en utvisning som GIK utnyttjar och ganska snart efter kvitteringen kontrar de in 2-3. I slutet av perioden får vi en 2+2 vilket fortfarande är obegripligt. 
Tredje perioden inleder GIK i PP och gör 2-4 följt av 2-5 i en ny kontring. Fortfarande är inställningen hos grabbarna brutalt bra och i spel 4 mot 4 trycker Opander in sitt andra med en kanon från blå, ställning 3-5. I slutet matchen tar vi ut den briljante Kanåker och lirar 6 mot 5. 
Vi forcerar in 4-5 men tyvärr hann vi inte med kvittering. Skotten förloras stort men det var inget konstigt. Tycker dock att de som hade störst hjärta i denna match var vi trots att GIK har ett hjärta som klubbsymbol.
Alla i laget skall ha grymt mycket plus för denna match.

0-1 Richard Opander (Anton Lundholm)
1-1
1-2 Robin Lindblad (Anton Lundholm)
2-2
3-2
4-2
5-2
5-3 Richard Opander (David Ottosson, Anton Lundholm)
5-4 Robin Andersson (Marcus Holmgren)

Skribent: Sören Berg

 SOCIALA MEDIER

Följ oss på hemsidan samt

sociala medier, facebook & instagram

för att få reda på de senaste nyheterna i föreningen.

 

INSTAGRAM @torebodahf/

facebook.com/TorebodaHockey/

 

*

 

 FÖRENINGENS INFORMATION TILL LEDARE OCH FÖRÄLDRAR

 

                                       

Postadress:
Töreboda HF - Ishockey
Idrottsvägen 29
54534 Töreboda

Kontakt:
Tel: 050612236
Fax: 050612236
E-post: This is a mailto link

Se all info