Hoppa till sidans innehåll

Kallelse - Extra Allmänt Möte: uppdat 210709

30 JUN 2021 18:42
styrelsen kallar samtliga medlemmar till Extra Allmänt Möte
  • Uppdaterad: 30 JUN 2021 18:42

Som vi tidigare har informerat valde Elisabet Ekblom att av personliga skäl lämna sin post som ordförande innan utgången av pågående mandatperiod. Vice ordförande, Nillan Ramberg Kardeus, har gått upp till ordförandeposten för kvarstoden av mandatperioden. Men styrelsen är sedan dess en person kort gällande ledamöter.

Vi tog därför kontakt med valberedningen och bad de att återkomma med förslag om ny ledamot som via Extra Allmänt Möte kan väljas in för att fylla den vakanta platsen fram till nästa ordinarie årsmöte. Två medlemmar visade sitt intresse till valberedningen: Monika Kindberg och Nina Persson. Valberedningen har efter överläggning meddelat styrelsen att deras förslag till ny ledamot via fyllnadsval är Monika Kindberg.

Då Valberedningen nu har inkommit med ett förslag så kallar därmed styrelsen samtliga medlemmar till Extra Allmänt Möte.
Tidpunkt: lördag 10 juli kl 09.30.
Plats: Klubbstugan, Töreboda Hästklubb.
OBS! Vid stor uppslutning så samlas vi utanför - blir vi allt för många kanske mötet kan hållas utomhus eller om det går på ridhusläktaren istället.

Förslag på dagordning för mötet.

Samtliga medlemmar är välkomna att delta. Men för att ha rösträtt på mötet ska man fyllt 15 år och betalt medlemsavgiften för innevarande år senast en månad innan mötet.

Hoppas vi ses!
Med vänliga hälsningar
Styrelsen, Töreboda Hästklubb


Uppdatering 2021-07-09

På förekommen anledning, då frågor uppstått, vill vi förtydliga att valberedningens förslag är just ett förslag och det är det förslag som kommer presenteras under mötet. Men enligt stadgarna §22 kan ytterliggare nominering ske på mötet, förutsatt att den föreslagna kandidaten har accepterat nomineringen.

Skribent: Gustav Sandstedt
E-post: Adressen Gömd

Stolt huvudsponsor:

Daloc_logo


Beställ klubbkläder!

Följ oss på You Tube:
YouTube-logoVi har Swish

Swish Logo

123 268 4991

Postadress:
Töreboda HK - Ridsport
Moängen Saxängen 5
54591 Töreboda

Besöksadress:
Moängen Saxängen 5
54591 Töreboda

Kontakt:
Tel: +460700909003
E-post: This is a mailto link

Se all info