Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer


Töreboda Hästklubb riktar ett varmt tack till alla sponsorer som är med och hjälper oss att främja hästnäringen i Töreboda och ge barn, ungdomar och vuxna en meningsfull och aktiv fritid.

Huvudsponsor:

 

Daloc_logo

Du möter Daloc överallt!

Nästa gång du bor på hotell, handlar i affärscentra, rör dig i skolor, går runt på museer, tittar på konserter eller ishockey eller besöker andra evenemang – kolla gärna lite extra på dörrarna. Chansen är stor att det är en säker dörr från Daloc. Det är t ex Daloc-dörrar du möter i nya nationalarenan Friends Arena i Stockholm, Världskulturmuseet i Göteborg och köpcentret Emporia i Malmö. Med över 70 års erfarenhet och enträget arbete är Daloc idag Skandinaviens främsta tillverkare av säkerhetsklassade stål- och trädörrar, inte bara i bostadshus utan överallt där det krävs en extra bra dörr. Hjärtat i koncernen finns sedan 1956 i Töreboda, där två av Dalocs toppmoderna fabriker ligger nära den vackert slingrande Göta kanal.

 

Övriga sponsorer:

Moelven logo med rektangel under webb

Från trävaror av lokal furu och gran för vidare bearbetning i annan industri till beklädnader, konstruktionsvirke och interiörprodukter av allehanda slag. Dessutom stora konstruktioner i limträ, kompletta byggmoduler och flexibla kontorsinredningslösningar. Även elarbeten finns på menyn. Moelvens produkt- och tjänstespektrum är vittomfattande och gör oss till en av de ledande aktörerna i branschen.


Logo - Tinas Trädgård

När du kommer till någon av våra tävlingar möts du av en tävlingsbana dekorerad med blommor från Tinas Trädgård. Töreboda Hästklubb tackar för chansen att smycka våra banor med vad Tina har att erbjuda.


PerssonLogoVill du eller ditt företag sponsra klubben? Allt mottages med tacksamhet, pengar, material eller priser till en tävling. Kontakta Styrelsen.

Uppdaterad: 13 APR 2022 17:01 Skribent: Gustav Sandstedt

Stolt huvudsponsor:

Daloc_logo


Beställ klubbkläder!


Köp Bingolotter stötta föreningen!
Klicka på eller scanna QR-koden
Följ oss på You Tube:
YouTube-logoVi har Swish

Swish Logo

123 268 4991

Postadress:
Töreboda HK - Ridsport
Moängen Saxängen 5
54591 Töreboda

Besöksadress:
Moängen Saxängen 5
54591 Töreboda

Kontakt:
Tel: +460700909003
E-post: This is a mailto link

Se all info