Hoppa till sidans innehåll

Oringen bemanning


Sommarens stora evenemang närmar sig och TIF har tagit på sig att sköta om en start samt arrangera nostalgirace i Asmoarp. För att klara av uppgiften så måste vi hjälpas åt.

Nostalgirace är torsdag 17 juli och fredag 18 juli samt på "vilodagen" 23 juli. Själva Oringen är mellan 19-25 juli. För att planera bemanningen så behöver vi veta när ni kan tjänstgöra. Anmäl snarast men senast 1 juni till This is a mailto link

För att kunna beställa funktionärströjor/jackor behöver vi veta er storlek mellan XS-2XL. Tröja får alla som hjälper till och de som tjänstgör mer än sammanlagt 24 timmar får även en jacka så långt lagret räcker. Meddela även detta till Tomas E.

För våra duktiga ungdomar som ska delta i Oringen ges en bra chans att hjälpa till i Asmoarp. Men det finns arbetsuppgifter åt er även under själva Oringen, före och efter ni ska springa.

Ta chansen att vara med på Oringen i sommar och göra en av världens största idrottsevenemang möjligt. Det blir en upplevelse utöver det vanliga samtidigt som vi drar in sköna slantar till klubben.

Tomas Einarsson

Uppdaterad: 05 MAJ 2014 15:44 Skribent: Jan Ottmer
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
Tormestorps IF - Orientering
Jan Lennart Nilsson, Pepparmyntsgränden
28133 Hässleholm

Kontakt:
Tel: 045118068
E-post: This is a mailto link

Se all info