Hoppa till sidans innehåll

BOKA BANA


Obs!

Boka våra banor via ny onlinetjänst!

 

Boka Bana Matchi

 

Hej!

 

Från och med idag (18:e juni) sköter vi alla våra banbokningar med MATCHi, en onlinetjänst för racketsport med sök av spelpartner, onlinebokning och betalning. (För er med iPhone finns det även en app på App Store – observera att den kräver att du sparat uppgifter på webben först eller har ett digitalt rabattkort på klubben om vi inför det.) 

 

Vårt nya samarbete innebär att vi byter ut dagens onlinebokning som du känner till den, vilket innebär att det blir lite jobb även för dig med skapande av nytt bokningskonto och så. Bytet leder dock till fler möjligheter för oss att bedriva en bra verksamhet då MATCHi kan kapa administration och göra oss mindre beroende av lösningar där vi i dag saknar support. Vi hoppas därför att du som klubbmedlem kan ställa dig bakom och stötta oss i detta även om det innebär en förändring för dig och kan kännas ovant initialt. Allt nytt kräver en viss inkörningsperiod så hör av dig vid funderingar eller frågor! 

 

Det är dock vår förhoppning att detta ska kunna underlätta även för dig när du vant dig. Flera klubbar runtom i Sverige är dessutom anslutna, så med samma inloggning kan du söka tider även på dessa!

 

Vad behöver jag göra? 

 

Medlem: Vi skickar ut ett aktiveringsmejl som ska komma strax efter detta utskick, och du behöver klicka på länken i det. (Har du inte fått mejlet var god leta i din ”spam”/”skräppost” för att se om det fastnat där.) När du har gjort det kommer du till registrering och kommer därefter kunna ta del av dina medlemsförmåner som t ex bättre banpris.

 

(om du känner någon som ej är medlem men som vill spela: Be dem gå in på MATCHi och registrera sina användaruppgifter direkt: http://matchi.se/registration/user)

 

Nu kan du boka tider hos oss (från den 18:e juni)! Besök vår hemsida och klicka på ”Boka bana”-länk eller gå via http://www.matchi.se/facilities/torslandatk

 

Bokning & betalning: Du kan boka och betala med betal-/kreditkort direkt online. MATCHi stödjer säkra betalningar där du kan välja att aktivera Enkel Betalning, vilket möjliggör bokning utan att knappa in kortnr igen. (Du kan även betala med digitala klippkort/rabatthäften om vi inför det.)

 

Bokningsregler: Avbokning för återbetalning – minus en reservationsavgift på 12,50 SEK om tiden är betalad med betal-/kreditkort – ska ske senast 6h innan bokad tid. 

 

Inledningsvis kan det som sagt kännas lite ovant. Får du problem med att boka eller undrar över något, kontakta oss på mail eller telefon så hjälper vi dig. ( This is a mailto link) (0702317696)

 

Vi hoppas alla blir nöjda med de nya tjänsterna och vi tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar som vi kan förmedla vidare (eller skriv en rad direkt till This is a mailto link).

 

Rackethälsningar

 

Torslanda TK


Uppdaterad: 29 AUG 2018 08:46

Postadress:
Torslanda TK - Tennis
Gamla Hjuviksvägen 1
42332 Torslanda

Besöksadress:
Gamla Hjuviksvägen 1
42332 Torslanda

Kontakt:
Tel: 0761369695
E-post: daniel@torslandatk.s...