Hoppa till sidans innehåll

Nya tränare

03 JUL 2020 12:49
Vi välkomnar 2st nya tränare till Torslanda Tennisklubb. Både Linnea & Kevin kommer börja till hösten. Nedan kan ni läsa några ord om dom. Vi vill naturligtvis också tacka Stipe Jurjevic för 2 fantastiska år i klubben!
  • Skapad: 03 JUL 2020 12:49

Vi välkomnar 2st nya tränare till Torslanda Tennisklubb. Både Linnea & Kevin kommer börja till hösten. Nedan kan ni läsa några ord om dom. Vi vill naturligtvis också tacka Stipe Jurjevic för 2 fantastiska år i klubben 🎾
Vi på klubben tackar för denna terminen och önska er alla en härlig sommar. Vi går på semester nu och är åter tillbaka V.32. 
Kevin:
Mitt namn är Kevin. Jag är 28 år gammal och kommer från Kungälv. Jag har spelat tennis sedan jag var cirka 6 år gammal. Under mina tonår så tävlade jag en hel del. Jag började jobba och utbilda mig till tennistränare när jag var runt 15 år gammal. Jag började arbeta som tennistränare i Kungälvs Tennisklubb. Där hade jag allt från 6år upp till 55år, motionärer till tävlingsspelare. Under denna perioden började jag även jobba med tennisskola, vuxengrupper och tävlingsjuniorer på lördagar i Påvelunds Tennisklubb.
Några år senare så slutade jag i Påvelund och fortsatte i Kungälv men utökade till Lilla Edets Tennisklubb där jag hade tennisskola och tävlingsjuniorer. Under denna perioden så hade jag tillsammans med en tenniskollega hand om Marstrands tennis på sommaren där vi bedrev tennisskola under sommarveckorna.
År 2013 slutade jag jobba som tennistränare och börjar på det företag jag jobbar kvar på än idag, Soft Touch AB som tillverkar och importerad arbetshandskar till Europa. Där arbetar jag som distriktsansvarig säljare. Mellan 2013 och 2016 så arbetade och bodde jag i Kuala Lumpur där vi har kontor och då passade jag på att hålla i en del vuxengrupper samt spelade några tävlingar själv.
Anledningen att jag idag tar upp tränarrollen igen är för jag tycker det är väldigt kul att arbeta med människor som utövar en sport dom tycker är så rolig. Jag gillar att kunna föra vidare den kunskapen jag har fått ta till mig under mina år.
Hälsningar Kevin
Skribent: Daniel Virdhage Kumlin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Torslanda TK - Tennis
Gamla Hjuviksvägen 1
42332 Torslanda

Besöksadress:
Gamla Hjuviksvägen 1
42332 Torslanda

Kontakt:
Tel: 0761369695
E-post: daniel@torslandatk.s...

Se all info