Hoppa till sidans innehåll

Nya tränare

03 JUL 2020 12:50
Vi välkomnar 2st nya tränare till Torslanda Tennisklubb. Både Linnea & Kevin kommer börja till hösten. Nedan kan ni läsa några ord om dom. Vi vill naturligtvis också tacka Stipe Jurjevic för 2 fantastiska år i klubben!
  • Skapad: 03 JUL 2020 12:50

Vi välkomnar 2st nya tränare till Torslanda Tennisklubb. Både Linnea & Kevin kommer börja till hösten. Nedan kan ni läsa några ord om dom. Vi vill naturligtvis också tacka Stipe Jurjevic för 2 fantastiska år i klubben 🎾
Vi på klubben tackar för denna terminen och önska er alla en härlig sommar. Vi går på semester nu och är åter tillbaka V.32. 
Linnea:
Här kommer några ord om mig:
Jag började spela tennis som 5-åring. När jag blev gammal nog för att tävla, spelade jag i Kungsbacka TK, senare flyttade jag in till Göteborg och började att spela i Pixbo TK. Jag har tävlat mycket och rest runt i hela Sverige.Jag gick på Katrinelunds tennisgymnasium här i Göteborg, då arbetade jag även extra på olika tennisklubbar.Därefter har jag jobbat som tennistränare utomlands i några år, både i Österrike och Turkiet.Nu ser jag fram emot att börja jobba här i Torslanda tennisklubb, skall bli jättekul och jag känner mig så välkommen!
Hälsningar Linnéa
Skribent: Daniel Virdhage Kumlin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Torslanda TK - Tennis
Gamla Hjuviksvägen 1
42332 Torslanda

Besöksadress:
Gamla Hjuviksvägen 1
42332 Torslanda

Kontakt:
Tel: 0761369695
E-post: daniel@torslandatk.s...

Se all info