Hoppa till sidans innehåll

Hedersam förlust mot Frillesås B i premiären.

25 NOV 2011 22:50
Det blev till slut förlust med 3 - 7 efter 0 - 1 i halvlek Mot Frillesås B i premiärmatchen på Strömvallens utmärkta is.
  • Skapad: 25 NOV 2011 22:50

Vi började matchen mycket bra med bra styrning och bra försvarsarbete. Frillesås är ett mycket skridskostarkt lag men de lyckades inte komma till några farliga avslut. Halvleken var var jämn och det dröjde till 23:e min innan första målet kom. Det var Frillesås som tog ledningen på ett långskott i nättaket. Vi fick en olycklig inledning av andra halvlek och redan efter 8 min hade Frillesås ökat på sin ledning till 4 - 0. Två av målen tillkomm efter bolltapp på mittplan och Frillesås kunde kontra. Vi tog då timeout för att försöka få ordning på situationen. Det blev en uppryckning och i 12:e min kunde Jonatan Andersson reducera till 1 - 4 på målvaktsretur efter skott från Kristian Braun. Efter 18 min kom ytterligare en reducering då Jonatan Andersson åter höll sig framme på ett inlägg från Lars Torhall. 2 min senare var det dags för 3 - 4 då Jonatan Andersson gjorde sitt 3:e mål sedan han mycket fint tagit ner en lyra från Sven Torhall. På slutet tappade vi åter koncentrationen och Frillesås kunde göra ytterligare 3 mål i 35:e, 42:a och 43:e min. Däremellan hade Jonatan Andersson missat en straff i 42:a min. På det hela taget får vi vara nöjda med matchen som helhet efter att bara ha tränat en gång på stor bana. Bäst för dagen i Torup var målvakten Fredrik Ståhlberg, på backen Filip Hansson och i kedjan Jonatan Andersson.

Bra domare var Jerry Sandersson Väröbacka och Anders Mattelin Varberg.

Nästa match skall spelas söndagen den 4/12 mot Sjöalt, men när detta skrivs verkar det osäker om matchen kan spelas eftersom man släppt isen på grund av det dåliga vädret.

Skribent: Bengt-Åke Torhall

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

Ange alt-text här.

 Ange alt-text här. 

Ange alt-text här.                                                    

                                                  Ny KB Logga  

Postadress:
Torups BK - Bandy
c/o Torhall, Bosgårdsvägen 2
31441 Torup

Kontakt:
Tel: 034520012, 034521084
E-post: This is a mailto link

Se all info