Hoppa till sidans innehåll

Oavgjort i lördagens match mot Sjöalt.

10 JAN 2011 11:06
V klarade oavgjort 2 - 2 i lördagens svåra bortamatch mot Sjöalt på Sjöaltsvallen efter att vi haft ledningen i paus med 2 - 1.
  • Uppdaterad: 08 JAN 2013 19:52

Vi brukar ha svårt mot Sjöalt, särskilt på deras egna hemmaplan. Så blev det också i lördagens match som var spelmässigt jämn där vi lyckades ta ledningen efter 5 min genom Tomas Andersson framspelad av Lars Torhall. I 29:e kvitterade Sjöalt på en stolpretur där vårt försvar inte var med. Efter 37 min fick vi en straff sedan Rasmus Persson blivit neddragen i straffområdet. Annars så säkra straffskytten Tomas Andersson sköt straffen över. I 43:e min tog vi åter ledningen genom Jonas Larsson som kom igenom och satte ett vänsterskott. Efter 5 min i andra halvlek kvitterade Sjöalt efter att ha kommit igenom på högerkanten. Vi drabbades av en del märkliga utvisningar, men lyckades hålla ställningarna. Lars Torhall hade ett par frilägen, där han ena gången hade oturen att se bollen träffa ribban i stället för att gå i mål. Bäst för dagen i Torup var Jonatan Andersson, Jonas Larsson och Per-Johan Bengtsson.

Vi siktar nu in oss på slutspelsserien, men för att vara riktigt säkra måste vi ta poäng mot Malmö som vi möter på söndag kl 11:00 nere i Sjöalt. Sista matchen i grundserien är mot Oskarström borta den 22/11.

 

Skribent: Bengt-Åke Torhall

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

Ange alt-text här.

 Ange alt-text här. 

Ange alt-text här.                                                    

                                                  Ny KB Logga  

Postadress:
Torups BK - Bandy
c/o Torhall, Bosgårdsvägen 2
31441 Torup

Kontakt:
Tel: 034520012, 034521084
E-post: This is a mailto link

Se all info