Hoppa till sidans innehåll

Oavgjort mot Frillesås B i mycket bra match.

01 FEB 2011 18:34
Återigen gjorde vi en mycket bra match mot Frillesås B. Denna gången lyckades vi knipa en poäng. Slutresultatet blev 4 - 4 efter att vi haft ledningen i paus med 3 - 2.
  • Skapad: 01 FEB 2011 18:34

Frillesås kom till spel med minst tre spelare som normalt spelar i deras A-lag. Det blev en match i mycket högt tempo där Frillesås hade mest boll men där vi stod upp mycket bra med bra styrning. Vi tog också ledningen i matchen med 1 - 0  efter 7 min genom Lars Torhall som tråcklade sig igenom på högerkanten och från ingen vinkel alls lyckades vispa upp bollen i nättaket. I 12 min kvitterade Frillesås på ett långskott av Rasmus Olsson. Samme man fick åka igenom lite för lätt i 15:e min och gav Frillesås ledningen med 2 - 1. Anders Torhall kvitterade till 2 - 2 i 21:a min sedan han blivit helt frispelad av Lars Torhall som återigen dribblat sig igenom på högerkanten och från kortlinjen passat snett inåt. I 41:a min var det omvända förhållandet. Nu var det Anders som efter ett bra utkast från Fredrik Ståhlberg spelade fram Lars så han kunde öka på ledningen till 3 - 2. Efter 15min i andra halvlek fick vi inte stopp på Rasmus Olsson som rann igenom och gjorde sitt 3:e mål och kvitterade till 3 - 3. I 27:e min var det dags för Frillesåsledning då David Längefors åkte igenom torupsförsvaret och gjorde 4 - 3. Vi hade många lägen till kvittering under ordinarie matchtid och Frillesås hade en jättechans sedan man rundat målvakten, men lyckades med konststycket att peta bollen utanför. Efter en timeout för vardera laget och diverse skador blev det 4 min tillägg i matchen och i matchens allra sista minut lyckades Anders Torhall kvittera till 4 - 4 på ett bra skott, sedan han tagit ner en lyra från Sven Torhall. Bäst för dagen i ett mycket bra Torupslag var Anders och Lars Torhall och Filip Hansson.

Nästa match är hemma på söndag kl 13:00 mot Höjden som vann norra serien och som spelade oavgjort 4 - 4 mot Oskarström i söndags. Matchen kommer på grund av mildvädret troligen att spelas på Strömvallen i Oskarström.

Skribent: Bengt-Åke Torhall

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

Ange alt-text här.

 Ange alt-text här. 

Ange alt-text här.                                                    

                                                  Ny KB Logga  

Postadress:
Torups BK - Bandy
c/o Torhall, Bosgårdsvägen 2
31441 Torup

Kontakt:
Tel: 034520012, 034521084
E-post: This is a mailto link

Se all info