Hoppa till sidans innehåll

Två segrar i de senaste matcherna.

08 JAN 2013 19:17
Det blev seger med 10 - 4 i bortamatchen mot Sunvära B och seger med 7 - 5 i hemmamatchen mot Kungälvs SK på Strömvallen.
  • Skapad: 08 JAN 2013 19:17

I bortamatchen mot Sunvära B var det vi som förde spelet och det blev till slut seger med 10 - 4 efter 5 - 3 i halvlek. Målgörare för Torup var Jonatan Andersson 4 mål, Kristian Braun 2 mål, Lars Torhall, Simon Johansson, David Torsson och Sven Torhall ett mål vardera. Bäst för dagen i Torup var bröderna Felix och Jonatan Andersson.

I matchen mot Kungälvs SK blev det seger med 7 - 5 efter 2 - i halvlek. Torup tog tidigt ledningen genom mål av Jonatan Andersson. Kungälv kvitterade på ett oturligt självmål. I 35:e min gav Kristian Braun Torup ledningen men Kungälv kom igen och kvitterade före paus. I andra halvlek var det Torup som förde spelet med många bra kombinationer. Kristian Braun gav på nytt Torup ledningen efter hörna. Lars Torhall ökade på ledningen på ett långskott. Kungälv stack emellan och reducerade till 4 - 3 på straff. Jonas Larsson ökade på Torups ledning till 5 - 3 efter fint samarbete med Felix Andersson. Minuten senare gjorde Kristian Braun sitt 3:e mål efter fint samarbete med Jonatan Andersson. Strax efter var det ombytta roller då Jonatan Andersson ökade på till 7 - 3 på passning från Kristian Braun. Kungälv kom igen i slutet av matchen och reducerade till 7 - 5. Bäst för dagen i Torup var Jonatan Anderssonoch Felix Andersson

Skribent: Bengt-Åke Torhall

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

Ange alt-text här.

 Ange alt-text här. 

Ange alt-text här.                                                    

                                                  Ny KB Logga  

Postadress:
Torups BK - Bandy
c/o Torhall, Bosgårdsvägen 2
31441 Torup

Kontakt:
Tel: 034520012, 034521084
E-post: This is a mailto link

Se all info