Hoppa till sidans innehåll

Ny termin på Lilla Trällekilla!

12 JAN 2021 23:46
  • Skapad: 12 JAN 2021 23:46

Välkomna till en ny termin!

Nu är äntligen vårterminen igång och vi vill påminna om att tidigare restriktioner och rutiner fortsatt gäller. Mer information hittar ni på vår hemsida. Där hittar ni även vårens städschema.

Vi får hoppas att det snart blir möjligt med tävlingar och aktiviteter igen. Information kommer löpande på hemsidan, Facebook, närvaropärmen och i klubbrummet.

 

*Endast EN medföljande till varje barn/ungdom och helst ingen till vuxna. Meddela Nilla om ni trots allt måste vara fler.

*Kom max 30 min innan din lektion börjar och åk hem direkt du är färdig. Har du ansvarshäst eller andra uppgifter så gör du det du ska men stannar inte kvar i onödan.

*Hästlistan kommer ligga i ryttargången (stora porten) istället för hos Nilla. Ha gärna handskar på när du bockar av dig.

*Endast medföljande till pågående grupp får vara i ridhuset. Gruppen efter väntar i stallet eller ute och kommer in genom stora porten. Om du måste fråga Nilla ngt går du in genom klubbrummet som vanligt.

*Vi rekommenderar att du har handskar på dig både när du är i stallet och när du rider.

*Endast en i taget inne i sadelkammaren. Den som rider hästen först plockar ut sakerna och den som är sist hänger in. Där emellan hängs de i stallet (gäller främst lör-sön).

*Klubbrummet är fortsatt stängt, dock med möjlighet för de som har stalltjänst att komma in och värma mat. Toaletterna är öppna.

Vi ber alla att fortsätta hålla avstånd, tvätta händerna ofta och att stanna hemma vid sjukdomssymptom. Allt för att vi ska få fortsätta hålla verksamheten igång. Undrar du något så kontakata Nilla på 076-10 99 444 eller This is a mailto link

Trällekilla RK och Kädarps Ridskola

 

Skribent: Annika Sondenius
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Postadress:
Trällekilla RK - Ridsport
Lyngby 791
24799 Genarp

Kontakt:
Tel: 040444123
E-post: infotrallekilla@gmai...