Hoppa till sidans innehåll

Trällekilla Ridklubb


Trällekilla Ridklubb 
--------------------------------------------------------------------------

Vi vill ge våra medlemmar en ökad upplevelse och stark gemenskap genom ett bra utbud av ridlektioner, tävlingar, kurser och andra aktiviteter. Trällekilla Ridklubb (Bokskogens Ridklubb) är en ideell förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet. Vi finns till för att utveckla, samarbeta med och stötta verksamheten på Kädarps Ridskola. 

Vi arrangerar klubbtävlingar i hoppning och dressyr samt lokala tävlingar där förutom våra egna medlemmar också ryttare och hästar från andra klubbar kommer till oss och tävlar. Vi ordnar också den populära julshowen, grillkvällar och clinics på olika teman. 

Två gånger om året har vi "fixardagar" då vi tillsammans - oavsett ålder - hjälps åt att städa, laga, rensa, måla, bygga och allmänt göra fint i och runt stall och ridhus.  

Vi erbjuder också ridning för elever med funktionsnedsättning och genomför utbildningsaktiviteter som grönt kort kurser, hästkunskap, brandövning och första hjälpen.  

Ungdomssektionen Rövarkulan ordnar aktiviteter för de yngre i klubben.

Ridskolan
--------------------------------------------------------------------------

Ridskolans verksamhet flyttade i samband med höstterminens start 2014 från Kädarps Gård till Lilla Trällekilla i Lyngby utanför Genarp. Vi arbetar med kommittéer på funktionsnivå (anläggning, tävling, aktiviteter). 

Aktiviteter planeras aktivt och alla medlemmar är välkomna att delta på aktiviteterna. 

Vi är alltid öppna för dina förslag till aktiviteter eller synpunkter som kan förbättra vår verksamhet på Lilla Trällekilla. Kontakta mig eller någon av oss i styrelsen - se kontaktinformation nedan. 

 

Varmt välkommen till Trällekilla Ridklubb (Bokskogens Ridklubb) på Lilla Trällekilla - vi ses i stallet!

 

// Karin Hjelm

Ordförande i Trällekilla Ridklubb (Bokskogens Ridklubb)

 

Hitta hit
--------------------------------------------------------------------------

Trällekilla Ridklubb (Bokskogens Ridklubb), Lyngby 791, 247 99 Genarp
Du kan även mejla till oss på This is a mailto link 

 

Medlemsavgift
--------------------------------------------------------------------------

Alla som deltar i verksamheten måste vara medlem i Trällekilla Ridklubb (Bokskogens Ridklubb). Det är obligatoriskt för dig som regelbundet tar ridlektioner eller är privatryttare med ridhus eller paddock-kort. I medlemsavgiften ingår en olycksfallsförsäkring (http://provins-insurance.se/sv/30608.forsakringar.html) via Svenska Ridsportförbundet och avgiften betalas för respektive kalenderår. 

För närvarande är medlemsavgiften 300 kr/vuxen och 150 kr/juniorer (upp till 18 år) och faktureras årligen via din lektionsfaktura.  

 

Få positiv uppmärksamhet med lokal förankring 
Vi på Trällekilla Ridklubb (Bokskogens ridklubb) är mycket tacksamma för våra generösa sponsorer. Det är med hjälp av dessa som vi kan göra klubben till ett trevligt ställe att umgås på och kunna utvecklas och ha kul genom hästar och ridsport. För att lyckas med vår målsättning, att hitta på roliga och engagerade aktiviteter samt behålla den familjära andan inom klubben är ert bidrag mycket värt för oss på klubben.
Kan och vill du stötta Trällekilla Ridklubb (Bokskogens ridklubb) - i den dagliga verksamheten eller vid enskilda tillfällen? All hjälp tar vi tacksamt emot! Vi har färdiga sponsorpaket, eller så skräddarsyr vi ett paket för just dig. Hör av er till ordförande, Karin Hjelm, för mer information.

 

 

// Trällekilla Ridklubbs (Bokskogens Ridklubbs) styrelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trällekilla RK - Ridsport

Bildad [saknas] Information
Föreningsnummer 34556-48
Postadress Lyngby 791
24799 Genarp
Telefon 040444123
E-post infotrallekilla@gmai...
Hemsida [saknas] Information
Bankgiro 347-2750
Organisationsnummer 846501-9712
Föreningens hemsidor

 

 

 

Postadress:
Trällekilla RK - Ridsport
Lyngby 791
24799 Genarp

Kontakt:
Tel: 040444123
E-post: infotrallekilla@gmai...