Hoppa till sidans innehåll

Bra avslutning på tävlingssäsongen i Göteborg

10 JUN 2019 22:54
Tranås representerades av två spelare i Gothenburg Open som tillsammans kunde kvittera ut tre medaljer!
  • Skapad: 10 JUN 2019 22:54

Singelspelet drog igång på fredagen och både Gustav och Marion inledde riktigt bra genom att vinna sina pooler. Gustav vann även första matchen efter poolen men fick sen kasta in handduken i kvartsfinalen efter lite skadekänning för att kunna fokusera på dubbel och mixed. Marion lyckades bra även under lördagens spel och fick spela tre singlar eftersom även semifinalen spelades då. Där fick hon möta Chanel Linné från Kumla som hon denna gång lyckades besegra i tre set. Det blir alltid tuffa möten med mycket känslor när de möts. Finalen spelades på söndagen mot dubbelkompisen Elin Öhling från Örebro. Det blev en svängig tresetare där Marion kom tillbaka och tog andra set efter att ha tappat första men det räckte inte hela vägen men ett silver var hon ändå nöjd med.

Båda Tranåsspelarna förlorade tyvärr sina första mixedmatcher. Gustav i par med Moa Carlsson från Tellus där han mötte sin dubbelpartner från Torp och Marion i par med Adam Ingemansson från Wätterstad och de var glada för att ha pressat ett äldre och mer samspelt par till en tresetare.

Dubbelspelet var det som denna gång gav bäst utdelning och Gustav spelade tillsammans med Kristoffer Hansson från Torp. De vann sina första två matcher övertygande och var nära men lyckades tyvärr inte vinna semifinalen så det blev ett brons. Marion och Elin spelade sig igenom hela turneringen utan setförlust och med ett snitt på 9 förlorade bollar per set så var de ohotade. En skön avslutning på en mycket fin säsong.

Skribent: Oliver Lawrence
Epost: Adressen Gömd

Stöd Tranås Badmintonklubb när du handlar på nätet

Postadress:
Tranås BMK - Badminton
Jesper Lundberg, Brinkgatan 37
57342 Tranås

Besöksadress:
Sportvägen 1
57336 Tranås

Kontakt:
Tel: 0703647640, 0706928157
E-post: This is a mailto link

Se all info