Hoppa till sidans innehåll

Team Tranköping i serieledning när serien vänder

2018-11-25 16:16
Tranås gemensamma serielag med BMK Göta går till halvtidsvila i serieledning efter höstens sista sammandrag som spelades i Sävsjö den 24:e november.
  • Uppdaterad: 2018-11-25 16:16

I den första matchen mot Mörrum som inför detta sammandrag låg på andra plats fick vi lite fördel av att motståndarlaget för dagen var hämmat av en del sjukdomar. En bra start med seger i båda herrdubblarna efter bra spel, ledde så småningom fram till att det blev en stabil och klar lagseger med 6-2.

I dagens andra match mot hemmalaget Sävsjö, ett lag som vi brukar ha svårt för, blev det även där en riktigt bra start med seger i de fem första delmatcherna, vilket avgjorde lagmatchen, Sävsjö putsade sedan till siffrorna genom att vinna resten, vilket gav slutresultatet 5-3 till Team Tranköping.

Laget bestod denna gång av Wilfred, Dennis, Jacob, Per-Åke, Sara, Marion och lagledare Jesper. Ett extra plus i detta sammandrag till Wilfred, Dennis och Sara som genomgående höll en hög och jämn klass.

Team Tranköping är i serieledning med 4 poäng före Växjö och Mörrum, efter att höstens serieomgångar är avslutade och det blir ett längre uppehåll innan serien vänder. På vårsäsongen möts alla lag ännu en gång i tre täta sammandrag, 16:e februari i Färjestaden, 9:e mars i Ängelholm och avslutas på hemmaplan i Tranås 30:e mars.

Matchresultat och tabell

Skribent: Per-Åke Johansson
Epost: Adressen Gömd

Stöd Tranås Badmintonklubb när du handlar på nätet

Postadress:
Tranås BMK - Badminton
Jesper Lundberg, Brinkgatan 37
57342 Tranås

Besöksadress:
Sportvägen 1
57336 Tranås

Kontakt:
Tel: 0703647640, 0706928157
E-post: This is a mailto link

Se all info