Hoppa till sidans innehåll

Hemmapremiär 2019

29 MAJ 2019 22:38
Efter att ha gått 1-1 i matcher mot Göteborg, och därefter två förluster borta mot Los Nicas, var det äntligen dags för hemmamatcher! Tyvärr slutade det med två förluster.
  • Uppdaterad: 29 MAJ 2019 22:38

Match 1

Matchen inleddes med en något skakig defensiv och vi släppte tre poäng redan i första inningen. I botten av inningen inleder vi desto bättre. Sex av våra sju första slagmän kommer ut på bas och vi kvitterar till 3-3. Med fulla baser slås en linedrive till centerfield och löparen på andra bas blir utkastad och inningen är slut.

Till andra inningen snäppar defensiven upp sig och i botten av andra inningen springer Karl Leander in sin andra run för dagen efter en RBI av David Wennerlund. Matchen håller sig sedan jämn och det står 5-5 efter 6 innings.

I sjunde inningen slår Göteborg en single och följer upp med att stjäla andra och tredje bas. Med en out spelar infield in för att försöka hålla matchen oavgjort inför men vi släpper en poäng på en single och sedan släpper vi ytterligare en run vilket innebär 5-7 inför sjunde inningen och vi behöver två poäng för att gå till extra innings, precis som i seriepremiären.
Vi får ut en löpare på bas men sedan följer två strikeouts och vi förlorar första matchen.

Slutresultat 5-7. Statistik (länk).

Match 2

Vi börjar starkt offensivt återigen och vi leder med 6-0 efter två innings. I fjärde inningen släpper vi fyra runs men fortsatt stark offensiv gör att vi går ifrån till 10-4.

Tyvärr går vi ner oss under slutet av matchen och släpper ytterligare åtta runs på tre innings, samtidigt som offensiven stannar upp och vi inte får ut en enda baslöpare under matchens sista tre innings.

Slutresultat 10-12. Statistik (länk).

Övrigt

  • Dagens MVP är Nils Ydrestrand (bild) efter en stark defensiv insats. Priset är en windbreaker och ett par shorts i vanlig ordning!
  • Hela fyra spelare gjorde sina första matcher under helgen!
  • Karl Leander och Nils Bergehed gjorde bra offensiva insatser och gick 2-5 med 1 respektive 2 walks.
  • Mycket folk på läktaren idag, stort tack till alla er som kom!

Nästa match är hemma mot Enköping 7:e juli. Varmt välkomna!

Tranås Royal Cranes Baseboll Nils Ydrestrand

Skribent: Martin Sundquist
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

räknare 
Antal besökare

sedan 1mars 2009

Postadress:
Tranås Basebollklubb - Baseboll och Softboll
David Wennerlund, Dirigentgatan 1
57338 Tranås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info