Hoppa till sidans innehåll

Seriepremiär

06 JUN 2021 22:45
I helgen var det seriepremiär borta mot Bromölla Monsters i ett soligt Sölvesborg!
  • Uppdaterad: 06 JUN 2021 22:45

Vi fick en bra start på matchen och gjorde två runs redan i första inningen. Felix Casanova startade matchen för oss och levererade i vanligt ordning. I fjärde och femte inningen började Bromölla få några hits mot honom och en jämn och välspelad match blev ännu jämnare. I femte inningen kommer Nisse Bergehed in med ställningen 7-6 till och och han spikar igen totalt! 2.1 IP med 4 strikeouts utan att släppa varken en hit eller run. I sjätte och sjunde inningen utökar vi ledningen och slutresultatet skrivs till 11-6.

Andra matchen är även den väldigt jämn men den här gången är det Bromölla som gör poäng först och har 6-3 på tavlan efter 5 innings. I toppen av sjätte inningen har vi en mycket bra inning och vi kvitterar till 6-6. I botten av inningen går coach Marcus Sandqvist in på kullen och spikar igen, inga runs och 4 strikeouts på två innings!

Matchen går till extra innings där vi startar med löpare på första och andra bas. En stulen bas och en RBI fielders choice gör att vi tar ledningen men tyvärr blir det bara en run i vår halva av inningen. När vi går in i botten av inningen slår deras leadoff hitter en hård double till left-centerfield, båda deras löpare tar poäng och Bromölla vinner med 8-7.

Sammanfattningsvis gjorde vi två mycket bra matcher idag. Tre debutanter som gjorde bra ifrån sig och Sid Karlsson slog en double i sitt första att bat!
Priset som MVP (ett par snygga shorts och windbreaker att bära på träningen) går till Johannes Kallfors efter två mycket bra matcher bakom plattan!

Boxscore från match 1: https://stats.baseboll-softboll.se/en/events/2021-regionserien-baseboll/schedule-and-results/box-score/82899

Boxscore från match 2: https://stats.baseboll-softboll.se/en/events/2021-regionserien-baseboll/schedule-and-results/box-score/82900 

Skribent: Martin Sundquist
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

räknare 
Antal besökare

sedan 1mars 2009

Postadress:
Tranås Basebollklubb - Baseboll och Softboll
David Wennerlund, Dirigentgatan 1
57338 Tranås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: exposfan4ever@gmail....

Se all info