Hoppa till sidans innehåll

Tranås GS - Gymnastik


Anmälan och betalning av faktura sker här >>

Följ oss gärna på Facebook för att få info om vad som är på gång i föreningen.


God jul!

Vi önskar alla våra deltagare en god jul och ett gott nytt år. Gymmix kommer hålla sin traditionsenliga julavslutning 6/12 kl. 18.30 i Ängaryd. Vi kommer hålla i ett blandat gympapass med kondtionslåtar och styrkeövningar. Därefter kommer vi ha utlottning av fina priser, första priset är ett nytt terminskort. Välkomna! 

Terminsstart vecka 3!

Den nya terminen startar vecka 3, anmälan för nya medlemmar till grupperna barngympa, familjegympa, hopprep och truppgymnastik startar 2 januari V.1 kl. 18.00. Vi har högt tryck på våra barn och ungdomsgrupper så se till att säkra din plats då. För medlemmar som redan har plats i barngrupperna är det väldigt viktigt att betala in inför avgiften för den nya terminen innan 1 januari, annars riskerar ni att förlora er plats.

För Gymmix medlemmar går det bra att betala in här på hemsidan innan V.3 då terminen startar. Håll utkik här, Tranås direkt eller på vår facebook-sida Tranås Gymnastiksällskap för att se vårt nya schema inför våren!


 

Sökes: Nya ledare

För att alla som vill ska kunna få träna med oss så behöver vi vara många ledare! Maila oss om du är nyfiken på att bli ledare hos oss så berättar vi mer: This is a mailto link 

 

    TGS sponsorer     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitab_logotype_black_RGB_150dpi

  

 

 

Postadress:
Tranås GS - Gymnastik
Hjälmarydsvägen 1
57338 Tranås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info