Hoppa till sidans innehåll

God Jul och Gott Nytt År

16 DEC 2019 21:05
Nu tackar vi från föreningens sida alla våra simmare, föräldrar, sponsorer, personal hos kommunen och alla andra intressentar av vår verksamhet för ett fantastiskt 2019. I morgon tisdag den 17 december...
  • Uppdaterad: 16 DEC 2019 21:05

... är det sista dagen för höstterminen och därmed också för i år (vi håller på att se om vi kan erbjuda några träningstillfällen för tävlingsgrupperna i mellandagarna, info om det kommer i så fall på hemsidan och på Facebook).

2019 har varit ett kul år där vi har sett allt från nya medlemmar som har vågat ta sina första simtag, till  tränande ungdomar som har vågat hänga med på sina första tävlingar, rutinerade simmare som har fortsatt sätta nya personliga rekord och sist men inte minst vuxna deltagare på crawlkurser som äntligen har lyckats klara sina första 25m crawl.

Och gemensamt för alla har varit, och ska vara, att ha kul och bygga gemenskap, skapa nya kontakter samtidigt som man utvecklats, lär sig nya saker och når sina mål - oavsett vilken nivå man befinner sig på ska simning och träning vara kul.

Ha en god jul och ett gott nytt år allihop nu - om ett par veckor börjar vårterminen och då kör vi med full fart mot sommaren (anmälan till vårterminen kommer nu under veckan!)

Skribent: Ulric Ågren
Epost: Adressen Gömd

Nu simmar vi vidare mot påsklovet!

 

Obs något ändrade tider för A - C på söndagarna vecka 11 - 13 -  då simmar vi 19.00 - 20.00 istället.  Detta beror på att vi har ansvar för Idrottskolan dessa veckor!

 

 

 

Postadress:
Tranås SS - Simidrott
Ulric Ågren, Januarigatan 2
57338 Tranås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info