Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Tranås Simsällskap bildades 1980.Vi har allt från de allra yngsta barnen i Sim & Lek till unga och äldre i teknik respektive tävlingsgrupper, dessutom vattengymnastik.

Glädjande nog har vi de senaste åren gått starkt framåt med duktiga tränare och allt fler barn som vill vara med i våra grupper - som också blivit fler. Just nu har TSS fem grupper för de allra minsta och fyra tävlingsgrupper, samt vattengymnastik.

Klubben vill arrangera KM varje terminsavslutning, dels för att det är en rolig form för en sista träff innan paus och dels för att barnen på ett mindre allvarligt sätt kan få stifta en första bekantskap med tävlingssimning. Styrelsen siktar också på att varje termin skicka flera av våra simmare som vill till lämpliga tävlingar inom rimligt geografiskt avstånd.

Klubben satsar också från och med i år på att anordna träning för openwater. Syftet är att ge simmare, såväl vuxna som ungdomar, möjlighet att under erfaren ledning få prova på att träna utomhos i sjö. Simmarna kan ha olika målsättningar, träningen ska vara anpassad till inviduella mål - men för dem som vill ska målet vara att känna sig bekväm med att delta i openwater-lopp som t ex Somma-simmet, Kalmar kanalsimning - eller i triathlon-lopp.

Välkommen in i vår förening om du vill engagera dig. Vi vill gärna bli fler och är öppna för fler vägar att utveckla vår verksamhet!

 

logga

Uppdaterad: 03 SEP 2016 19:42

Nu simmar vi vidare mot påsklovet!

 

Obs något ändrade tider för A - C på söndagarna vecka 11 - 13 -  då simmar vi 19.00 - 20.00 istället.  Detta beror på att vi har ansvar för Idrottskolan dessa veckor!

 

 

 

Postadress:
Tranås SS - Simidrott
Ulric Ågren, Januarigatan 2
57338 Tranås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info