Hoppa till sidans innehåll

P 13-seger i Tygriket Cup

27 NOV 2018 18:32
Den 24 November tog P 13-grabbarna hem segern i Tygriket Cup
  • Skapad: 27 NOV 2018 18:32

Den 24 November tog P 13-grabbarna hem segern i Tygriket Cup i Skene efter finalseger mot Kungsbacka IF med 6-0.

Dagen började lite trevande. Efter en vinst och en förlust insåg laget att man måste jobba för att nå framgång. Då började vårt snabba passningsspel också komma samt att vi inte längre släppte till några målchanser bakåt heller.

Detta var första gången dessa grabbar fick chansen att spela mot jämnåriga efter att hela tiden spelat mot ett eller två år äldre grabbar. Från tredje matchen och framåt var det bara ett lag på planen när vi spelade. Vi trodde kanske att vi hade hamnat på den ”lätta halvan” i slutspele, men siffrorna i finalen visar något annat.

Grabbarna som gjorde det var: Cina, Liam, Lukas, Melvin Ö, Zack, Leart, Erdoan och Abd. Alla gjorde en bra insats från Cina i mål trots han inte är en målvakt. Sedan blev han dock skadad och Zack fick komma in de tre sista matcherna. Då hade t.o.m. undertecknad kunnat stå för de två eller tre avsluten vi släppte till. Det hade jag nog fixat(kanske).

Nästa turnering för detta lag är Ö-bollen den 20 januari och jag kan säga så mycket att när Kungsbackas ledare hörde att vi skulle dit blev de inte gladare.

Patrik Andersson

Skribent: Lars Karlsson
Epost: Adressen Gömd

Huvudsponsorer

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Tranemo IF Fotboll - Fotboll
Tranemo IF Fotboll, Box 130
51423 Tranemo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info