Hoppa till sidans innehåll

Hemvändare inför premiären

18 APR 2018 18:51
Hemvändare inför premiären mot Grimsås.
  • Uppdaterad: 31 JUL 2018 16:32

 

Inför seriepremiären har vi tagit pulsen på två av tre hemvändare, nämligen Rickard Josefsson och Jesper Johansson, vilka återvänder till TIF efter två respektive ett och ett halvt år i Gällstad.

 

Varför återvände ni till Tranemo?   Båda svarar att pendlandet till Gällstad tog en del onödig energi och sedan hörde de att senaste året skvallrat om positiva tongångar i det "nya" och ungdomliga Tranemo.

 

Hur har försäsongen varit?   Den har varit bra säger båda i mun på varandra. Sedan anser dom att konkurrensen på träningarna ger positiva vibbar. Vidare berättar de om den goda stämning, som finns i laget.

 

Vad förväntar ni er av årets säsong?   Att vi ska spela en bra och attraktiv fotboll. Vi hoppas också att utvecklas både som lag och individuellt. Sedan ska vi haka på och utmana de förväntade topplagen.

 

Vilka bedömer ni som seriefavoriter?   Rångedala och Länghem.

 

Till sist; är det något ni vill tillägga?   Vi hoppas på mycket publik i premiären och hälsar dom välkomna. För de som inte kan komma till Tranehov, går det bra att se matchen på Borås Tidnings webb-TV, som sänder matchen live.

 

 

 

 

Skribent: Lars Karlsson
Epost: Adressen Gömd

Huvudsponsorer

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Tranemo IF Fotboll - Fotboll
Tranemo IF Fotboll, Box 130
51423 Tranemo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info