Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Ö-bollen på Öckerö

23 JAN 2018 16:22
TIF Fotbolls 14-årslag har varit på Öckerö och spelat den klassiska inomhuscupen, Ö-bollen. Här följer en rapport.
  • Uppdaterad: 28 JUL 2018 22:22

Söndagen den 21/1 befann sig nio P 14-grabbar från TIF Fotboll på Öckerö och spelade den klassiska inomhuscupen, Ö-bollen.

Vi startade  lite trevande med en 1-0 seger mot Orust, som sedan följdes upp med två klara segrar mot Torslanda Futsal och Ystad FF, vilket medförde att vi gick vidare till A-slutspel och en ny grupp.

I den första matchen kom den klassiskt dåliga matchen, som man brukar har i en turnering och vi förlorade mot Hönö. Följden av detta gjorde att vi  i sista matchen mot Öckerö, var tvungna att vinna med två mål.

Det började dock inte så bra och efter fyra minuter låg vi under med två mål, men sedan visade killarna var skåpet ska stå och totaldominerade resten av tiden, vilket resulterade i seger med 4-2. En timme senare var det dags att möta Vänersborg, men det blev tyvärr övermäktigt. De hade sett lite av oss och spelade ett bra försvarsspel. Det gjorde att vi blev stillastående och fick däng med 2-0.

Sammantaget var det ändå en mycket bra genomförd turnering av oss, där vi gjorde fin reklam för Tranemo IF Fotboll med fint spel.

 

Patrik Andersson

Skribent: Lars Karlsson
Epost: Adressen Gömd

Huvudsponsorer

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Tranemo IF Fotboll - Fotboll
Tranemo IF Fotboll, Box 130
51423 Tranemo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info