Hoppa till sidans innehåll

TIF Fotboll välkomnar Thomas Jacobsson

21 JAN 2019 11:51
Tranemo IF Fotboll hälsar Thomas Jacobsson välkommen tillbaka
  • Skapad: 21 JAN 2019 11:51

Tranemo IF Fotboll hälsar Thomas Jacobsson välkommen tillbaka till föreningen efter några års frånvaro. Han kommer fr.o.m. i år att assistera vår huvudtränare, Niklas Hedlund.

 

Tidigare hade Thomas en framgångsrik karriär i föreningen under åren 2003-06, då han tillsammans med Senad Filipovic var med om att ta Tranemo från division 6 till 4 på dessa fyra år.

 

Efter den sejouren hade han uppdraget som huvudtränare för TIF:s damlag under fem säsonger och de sex senaste åren har det varit som tränare för Svenljungas damlag.

 

På frågan varför han väljer att komma tillbaka, svarar Thomas att det finns två bidragande orsaker. Den ena är att han bor på gångavstånd från Tranehov och den andra är att han känner Niklas sedan tidigare.

 

Vidare säger Thomas att det känns inspirerande att ta sig an ett ungt och utvecklingsbart lag, där medelåldern är under 20 år; kanske t.o.m. under 19. Han tycker också att det är mycket som påminner om situationen för 16 år sedan. Även då var det ett mycket ungdomligt lag.

 

Vi i Tranemo IF Fotboll önskar honom lycka till med uppdraget.

Skribent: Lars Karlsson
Epost: Adressen Gömd

Huvudsponsorer

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Tranemo IF Fotboll - Fotboll
Tranemo IF Fotboll, Box 130
51423 Tranemo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info