Hoppa till sidans innehåll

Tranemo IF - Skene IF 7-2

2018-06-28 08:22
  • Uppdaterad: 2018-06-28 08:22

Vårens sista match.

På ett soldränkt Tranehov  gästades vi av Skene If. Med två storförluster i bagaget var det ett gäng glada men stukade grabbar som skulle ta sig an matchen i hettan.
Vi pratade om att spela hela matchen och inte bara perioder av den som varit fallet i det två senaste matcherna. Efter 10 min spel och 2 mål av Hassan ”Ronald” Solomanay stod det klart att den röda maskinen var tebax. Vi fortsätter att spela ut Skene i hela första och 4-0 i paus var rättvist trots att Sunken gjort några fina räddningar.

Vi straffar Skene hårt i djupled och dom har inget motmedel mot Hassan, Albin och Mohammeds speed. Vi vinner mittfältet genom fint positionsspel och hårt jobb av Hidgård och Jorre vilket gör att vi får tid och möjlighet att sätta djupledsbollar.

I paus pratar vi om att variera vårt spel för att utvecklas och även hitta det breda spelet. Vi jobbar med detta men vi förtsätter med att sätta bollar i djupet, inte så konstigt när Benne ”spring utav helvete” lirar ytter… när domarn sätter pipan i munn så lyser det 7-2 på tavlan efter 3 mål av Hassan 2 av Mohammed 1 av Benne och 1 av Axel.

Kul avslutning på våren. För ännu bättre i höst måste vi hålla uppe konditionen i sommar!

3 Tif Mohammed
2 Tif Hassan
1 Tif Adam  

//Henke

Skribent: Ulrika Tranefors
Epost: Adressen Gömd

Huvudsponsorer

 

Postadress:
Tranemo IF - Fotboll
Tranemo IF Fotboll, Box 130
51423 Tranemo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info