Hoppa till sidans innehåll

UlricehamnIFK - Tranemo IF 5-0

2018-06-26 07:38
  • Uppdaterad: 2018-06-26 07:38

Söndagskväll på Lassalyckan

En strålande midsommar inleddes med fotboll och som säg bör avslutades med fotboll på den vackra Lassalyckan .

Efter lite återbud fick coach ringa in lite annat folk än vad som var tänkt från början. ALLA som var med i söndags skall ha en eloge för väl genomfört och kämpande spel kan det var för att Noel fixade ditt lite ”extra” publik.

Vi börjar matchen strålande med bra passningsspel och fina spelvändningar . Där både Hugo och Alex kommer till fina lägen. Ulricehamn har problem med att skapa chanser vilket ger oss extra energi. Vi trycker tillbaka dom och har många bra lägen, skott och inspel. Dock får vi inte in bollenjävlen! UIFK får ett läge på hörna och hux flux har vi 1-0 i röven. Vi kan slå fast att vi behöver bli bättre på def hörnor… sedan fortsätter halvleken med samma spel. Vi har spelet och UIFK skapar inte mycket, dock får dom 2-0 på en tillfällighet när bollen fäller Adam G (frispark). ” 2-0 i baken i paus.

Det var en nöjd tränare som tycker att vi spelar ut ett av seriens bästa gäng i första. Ett psykologiskt tungt resultat gör att vi inte presterar lika bra i andra. UIFK tröttat ut oss. (vi måste jobba upp kondisen) och dominerar andra likt vi dominera första. Vi får inte ordning på vårt def djupledsspel i andra och dom straffar oss hårt med det. 5-0 Till UIFK, speglar inte matchen.

Jag hoppas ni är mycket nöjda och stolta för prestationen i första. Den skall vi bygga vidare på!!

3 Tif Jesper”eleganten” Hidgård
2 Tif Elias” fan vad vacker spel” Alsteus
1 Tif Adam”kuka dom i ryggen” Granden 

Skribent: Ulrika Tranefors
Epost: Adressen Gömd

Huvudsponsorer

 

Postadress:
Tranemo IF - Fotboll
Tranemo IF Fotboll, Box 130
51423 Tranemo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info