Hoppa till sidans innehåll

BAIK-TIF 2-5 (1-2)

2018-08-10 15:03
  • Uppdaterad: 2018-08-10 15:03

Höstpremiär!

Då var det åter dax för match efter ett långt och varmt sommaruppehåll. Det var ett taggat och harmoniskt gäng som träffades uppe på hovet innan avresan till bodavallen och bortamatch mot Baik. Ett lag som vi fick stryk mot i våras. Det kändes redan på samlingen att revanschlustan var stor.

Matchen startade med att vi sätter hög press och trycker ner Baik på egen planhalva, något som vi pratade om i matchplanen. Detta resulterar i två mål som Hassan”Ronaldo” Sulemanay petar in från nära håll efter en målvaktsmiss och tvåan efter fint förarbete av Carl”träningsverk”Ljungdahl samt Casper”liraren”Lundin Mylleri.

Efter detta slappnar vi dock av och Baik tar över taktpinnen. Efter en slarvig mottagning från Xaka, enda missen från hans fötter, reducerar Baik till 2-1 som står sig halvleken ut.

Vi pratar om pressen i paus och hur viktigt det är att göra det gemensamt och i rätt läge. Samt hur vi måste vila med boll.

I andra tar vi fullständigt över och det känns som vi har full koll på match. Mycket rättvist gör sedan Kadir” jag orkar inte springa” Ibrahimovic 3-1 efter att elegant rundat målvakten och iskallt lagt in bollen i öppenkasse. Lite kondition och vilja på den killen så har vi en blivande stjärna där. Tyvärr blir det återigen match med 10 min kvar när Baik gör 2-3 på en lång inläggsfrispark som seglar direkt in.

Som tränare blir man glad när samtligt spelare då bröstar upp sig och tar tag i matchen. Vi viker inte en tum! David”el capitano” visar vägen genom att från nära håll göra 4-2. Att sedan Hassa fullbordar sitt hat-trick genom att sätta punkt med 5-2 från straffpunkten. Där bör tilläggas att den inte satt i krysset...

3 Tif David ” äntligen får jag göra mål” Bergman
2 Tif Hugo” inte ett felsteg på hela matchen” Sjögren
1 Tif Casper” mr Magic” Lundin Mylleri

Dock bör alla i truppen få en STOR eloge

//Henke

Skribent: Ulrika Tranefors
Epost: Adressen Gömd

Huvudsponsorer

 

Postadress:
Tranemo IF - Fotboll
Tranemo IF Fotboll, Box 130
51423 Tranemo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info