Hoppa till sidans innehåll

Futsal - En lördag i Vänersborg

26 NOV 2018 18:12
  • Uppdaterad: 26 NOV 2018 18:12

Åter dax för seriesammandrag i futsalligan.
Vi begav oss upp mot Vänersborg tidigt i lördags. Truppen var taggade och laddade, om än lite trötta. Adrian och Alex sov som två prinsessor mot varandras axlar medans övriga i bilen löste Melodikrysset. Väl framme i idrottshuset var det dax för gatioud att bekänna färg. Coach hade beslutat att rulla på tre linor. Samt en del positionsbyten. Ibra skulle lira forward A Granden skulle lira vinge och mr Ibishi skulle spela etta.
 

Matchen han knappt börja innan vi explodera, tror Alfred Nobel skulle vart stolt över den smällen 6-0 efter 14 min och perfekt spel!! Kul!

Vi tar det lugnt och spelar av matchen efter den magiska inledningen kontrollerar det fult ut ända fram till slutet då Dion får slita för att behålla nollan intakt. 8-0 står det på tavlan när slutsignalen ljuder.  Enda smolken i glädjebägaren var att mr capitano stuka foten.  

Efter lite för lång väntan var det åter dax för match. Vara skulle städas av. Vi tejpa ihop Ermin och fortsatte på tre linor.

Vara spelar bra och ligger på dom har några riktigt duktiga futsal-lirare som styr och växlar tempo. Vi ligger tajt och släpper inte till mycket, men det vi släpper till tar Dion hand om.

Vi skapar mycket på omställningar och till slut trycker lille Granden in 1-0. Vilket står sig halvleken ut mycket tack vare den gröne väggen i kassen (som för övrigt fyllde år).

I paus pratar vi om pressen och att stänga deras uppspel på kanterna. Vilket samtliga tar till sig och utför. Kul! Det leder till att A Granden och Ibra hänger varsin kasse. 3-0. Och lite mindre fokus i försvaret leder till 3-1 på ett kanonskott från Vara.
Coach beställer uppryckning och Oskar fixar biffen 4-1 och matchen är klar. 4-2 blir slutresultatet efter att Vara rövat in den sista.

Kul dag!

3-tif Kadir ”jag gråter om jag missar ett friläge”
2-tif Kasper” mr magic” Lundin
1-tif Endrit ” mr lugn” Ibishi

 

Skribent: Ulrika Tranefors
Epost: Adressen Gömd

Huvudsponsorer

 

Postadress:
Tranemo IF - Fotboll
Tranemo IF Fotboll, Box 130
51423 Tranemo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info