Hoppa till sidans innehåll

ÄNTLIGEN TRÄNINGSMATCH... och seger

04 JUN 2021 12:48
I gårdagens första träningsmatch för säsongen blev det seger mot Gällstad
  • Uppdaterad: 04 JUN 2021 12:48

 

ÄNTLIGEN!

Äntligen var det dax för match och 90 min kamp. Även om det var träningsmatch så var det underbart att återigen få ta på sig det röda matchstället!! 

Vi möter ett Gällstad på deras naturgräs. Ett Gällstad som sprang hem 5 ifjol, nu kryddat med flera nyförvärv från Dalstorp. På pappret en tung och kanske lite för svår motståndare gör oss. Men det visade sig snabbt att vi hängde med bra i deras tempo, vi var tuffa i närkampsspelet, sprang tills krampen slog till och låg rätt i försvaret. Vilket gjorde det svårt för Gällstad att skapa någon farligare chans. 0-0 i paus kändes rättvist även om de oranga haft mer boll och vi mest försvarat. 

I paus styrde Tranemo Pep upp de få brister i positionsspelet som vi haft. Vilket leder till att vi jämnar ut bollinnehavet och börjar ta tag i taktpinnen. När matchen står och väger är det extra tungt att vi får 1-0 i röven efter en tilltrasslad situation efter en hörna. 

Trots detta viker vi inte ner oss utan snarare tvärtom. 1-1 tryckte Mommo in med en vänster yttersida i bortre efter ett fint lagarbete som gör att vi vinner boll högt. Vackert!! 

2-1 lägger sedan Hassan in enkelt på en retur från målvakten efter Elias bomb från 25 meter. Jösses den grabben kan skjuta!! 

Gällstad kommer inte närmare än en nick i slutminuten. 

Kul med vinst och kul att Fotbollen är igång!!!

3-TIF Calle ”motlägget” Puma

2-TIF Emil ”köttarn” Larsson

1-TIF Elias ”eleganten” Alsteus 

 

Henrik Dahl

Skribent: Lars Karlsson
E-post: Adressen Gömd

Huvudsponsorer

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Tranemo IF Fotboll - Fotboll
Tranemo IF Fotboll, Box 130
51423 Tranemo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info