Hoppa till sidans innehåll

Rångedala - TIF 3-3

15 SEP 2021 12:31
Söndagens match mellan Rångedala och Tranemo slutade 3-3
  • Uppdaterad: 15 SEP 2021 12:31

Av olika orsaker har det blivit dåligt med matchreferat de senaste två månaderna, men nu ska vi försöka ta krafttag och komma igång igen, så här kommer ett refarat från söndagens match.

Furuvi i Rångedala bjöd på både sol och kraftiga regnskurar. Tranemo hade under hela matchen ett större bollinnehav än Rångedala. Vi skapade några chanser i början men känslan var påtaglig att effektiviteten och engagemanget i positionsspelet inte riktigt fanns där. Efter 9 minuter anfaller vi och kommer inte till avslut samtidigt som vi flyttat upp alldeles för många i fel zon och bollen hamnar hos Rångedala som plötsligt 3 mot 3 väggar sig förbi vårt försvar och lägger in 1-0.

Tändvätska? Nja!  Oavsett vilket kommer Oliver Kronander runt på sin högerkant redan i minuten efter och drar sin back och snyggt klipper in 1-1 i bortre. Bra prestation.

Matchbilden är efter detta mål i medvind men vi lyckas inte riktigt komma till vettiga avslut. Istället får Rångedala en hörna och 2-1 blinkar på tavlan. (hur tänkte vi där?)

Halvlek och känslan är att coach Magnus borde haft en halvtimma minst för att hitta våra vanliga lösningar till ett Tranemospel där 11 killar ingår.

Några byten i halvlek och vi börjar den oerhört mycket bättre än första. Vi skapar chanser men effektiviteten i avsluten är inte tillräckligt genomtänkta.

I 52:a minuten har vi avslut och tryck innanför straffområdet och efter många om och men skarvar David Bergmann in 2-2. Nu så är vi på gång och redan i 55:e gör Oliver sitt andra mål och 2-3. Sedan fortsätter ställningskriget där vi försöker hitta luckor men är inte tillräckligt kyliga.

Zack Larsson springer mellan två backar och så när på millimetern är han igenom men kapas solklart och faller. Frispark!!!! absolut inte tyckte domaren!!!!

Rångedala ställer om och försöker gå runt på kanten men bollen touchar vår spelar ut till hörna. Hörnan slås samtidigt som en flock gulsparvar flyger förbi och Tranemokillarna lägger lite för mycket fokus på fågelsvärmen och istället nickar Rångedalas nr. 3 in bollen i mål.

Vi avslutar med både frilägen och försök till skott på mål men denna dagen lägger vi bakom oss och går vidare i livet.

 

3. TIF Oliver

2. TIF Oskar

1. TIF Liam

 

                                                                                       Glenn Persson

Skribent: Lars Karlsson
E-post: Adressen Gömd

Huvudsponsorer

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Tranemo IF Fotboll - Fotboll
Tranemo IF Fotboll, Box 130
51423 Tranemo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info